Senaste nytt

Senaste nytt

Checklista: Optimera kompetensförsörjningen

Nu är det svårare än någonsin att få tag på rätt kompetens till sin organisation. Följ vår checklista för att optimera kompetensförsörjningen i era rekryteringsprocesser!

Full fart och flera nya uppdrag

Hösten har försvunnit i en rasande fart, känns som att det inte var så länge sedan vi samlade ihop oss efter semestern. Tiden brukar försvinna snabbt när man har roligt, ett riktigt gott tecken!

Tillsammans samlade vi in 30 900 kr till Barncancerfonden!

I år var vi stolt arrangör av årets viktigaste promenad, Walk of Hope. Den 30 september promenerade vi tillsammans för att fler barn ska överleva cancer.

Bli en del av vårt interimsnätverk!

Vill du bli en del av ett stort nätverk med stark kompetens, erfarenhet och inspirerande möten? Letar du uppdrag? Registrera dig till vårt interimsnätverk redan idag!

Det blir ett spännande år för Påverka Nu

Nu bygger vi en företagsstruktur och tjänstepaketering för framtiden tillsammans med vår koncern ArbetshälsaGruppen. Läs mer om det kommande året!

Några ord från vår Regionchef och VD

Hösten ser ljus ut efter en stark vår. Vi har startat upp nya samarbeten under våren och hittat nya synergier med systerbolagen Arbetshälsa och AHG Redovisning.

Vi ser potential för framtidens rekrytering

Det har blivit en klar omställning på arbetsmarknaden det senaste året. En situation som tvingat oss att tänka nytt och ställa om. Nya idéer möjliggör förändring och vi ser nu otrolig potential för framtidens rekrytering.