Bli en del av vårt interimsnätverk!

Nu bygger vi vårt interimsnätverk ännu starkare

Interim Omslag

Vill du bli en del av ett stort nätverk med stark kompetens, erfarenhet och inspirerande möten? Letar du uppdrag? Registrera dig till vårt interimsnätverk redan idag!

Slide

”Vi har under flera års tid byggt upp ett nätverk med erfarna chefer, ledare och specialister som snabbt kan komma in i nya organisationer och verkligen göra skillnad. Att få bygga upp långsiktiga relationer med våra konsulter som sedan matchas med utmanande men spännande uppdrag hos våra kunder är något vi verkligen brinner för. Det kan handla om situationer där kunden riskerar att stå utan starkt ledarskap eller saknar en specifik kompetens. Då finns vi och vårt interimsnätverk där.”
– Johan Forsander, Verksamhetschef Påverka Nu

Varför just Påverka Nus interimsnätverk?

”Dels har vi byggt upp starka relationer med våra kunder i Småland och Östergötland. Vi märker även att vi får fler förfrågningar från andra delar av landet genom systerbolagen i vår koncern ArbetshälsaGruppen.

Vi kommer framåt satsa mer på kompetensutveckling för våra konsulter. Vi har märkt att konsulter känner att dom saknar möjlighet till kompetensutveckling, något som vanligtvis följer med i en traditionell anställning. Med vår samlade kompetens inom ArbetshälsaGruppen känns det såklart väldigt roligt att kunna ge våra konsulter denna möjlighet.”
– Johan Forsander, Verksamhetschef Påverka Nu

Låter det intressant? Bli en del av vårt interimsnätverk!

Skicka in din profil via vårt formulär så hör Johan av sig inom kort.

Slide

Frågor angående Interim?

Kontakta Johan

johan.forsander@paverka.nu

010-331 90 67

Slide

Följ oss i våra kanaler!

Fler inlägg