Rekrytering

Rekrytering - Vi vill att du gör skillnad

I en rekryteringsprocess vill vi vara bästa tänkbara stöd för våra kunder. Vårt mål är att varje rekrytering ska innebära att den nya medarbetaren gör skillnad. Det är själva innebörden av namnet PÅVERKA NU. Vi identifierar medarbetare som kompletterar teamet och som bidrar till hela företagets utvecklas i en positiv riktning. Vi följer naturligtvis branschpraxis, vi gör bara lite mer!

Den individfokuserade rekryteringen tar tillvara på kompetens och talang. Genom en strukturerad process och med rätt målgrupp skapar vi förutsättningar för att få rätt person på rätt plats. Vi är inte bara ett rekryteringsföretag, vi är PÅVERKA NU.

Vi finns med i alla branscher

När rekrytering blev vår livsstil släppte vi på spärrarna och blev generalister. Vi sa helt enkelt nej till begränsningar. Försäljning och inköp? – Såld! Industri och teknik? – Här producerar vi nya medarbetare. Fastighet och förvaltning? – Låt oss bygga relationen mellan kandidat och arbetsgivare. Transport och logistik? Våra skepp är redan lastade. Energi? – Vi har kraften. Vilken är din bransch?

 

Vi kompletterar tillvägagångssättet

När en rekryteringsprocess inte räcker till har vi verktygen som kompletterar era behov. Vi erbjuder executive search, när du vill rekrytera i det dolda, och interim, när det gäller snabba och tillfälliga lösningar. Kontakta gärna någon av våra kompetenta rådgivare för vidare funderingar. Varmt välkommen!

Våra experter på området

Karin Danvall

Karin Danvall

HR- and Recruitment Consultant
010-331 90 66
Isse Andrén

Isse Andrén

HR- and Recruitment Consultant
010-331 90 76