Rekrytering

Rekrytering - Vi vill att du gör skillnad

I en rekryteringsprocess vill vi vara bästa tänkbara stöd för våra kunder. Vårt mål är att varje rekrytering ska innebära att den nya medarbetaren gör skillnad. Det är själva innebörden av namnet PÅVERKA NU. Vi är proffs på att hitta de personer som både passar in och samtidigt bidrar till att hela företaget/organisationen utvecklas i en positiv riktning. Vi följer naturligtvis branschpraxis, vi gör bara lite mer!

Den individfokuserade rekryteringen tar tillvara på kompetens och talang. Med rätt målgrupp och upplägg blir det ett bekymmersfritt äventyr för oss tillsammans. Oavsett om individen i vårt fokus representerar dig som kund, eller dig som kandidat, vill vi hitta rätt enligt dina preferenser. Vi är inte bara ett rekryteringsföretag, vi är PÅVERKA NU.

Vi sysslar med rekrytering

När rekrytering blev vår livsstil släppte vi på spärrarna och blev generalister. Vi sa helt enkelt nej till begränsningar. Försäljning och inköp? – Såld! Industri och teknik? – Här producerar vi nya medarbetare. Fastighet och förvaltning? – Låt oss bygga relationen mellan kandidat och arbetsgivare. Hälso- och sjukvård? – Välkommen till vår akutmottagning. Transport och logistik? Våra skepp är redan lastade. Energi? – Vi har kraften. Vilken är din bransch?

Därför väljer våra kunder oss

Följ nu med på ett tänkbart scenario: Ni har nyligen lanserat er nya webbsida. Ni har introducerat ert företag och presenterat era produkter och tjänster. Ni har använt olika erbjudanden och kampanjer för att nå er målgrupp, och har alla rätt enligt regelboken. Ändå växer inte verksamheten som den borde.

Vi vet att rätt person är nyckeln till framgång. Och vi vill att varje rekrytering ska leda till att den nya medarbetaren gör skillnad. Många gånger handlar det inte bara om vad man gör, utan också om vem som gör det, och hur.

.

Olika typer av rekrytering

Ibland behövs något annat än den vanliga sortens rekrytering. Vi erbjuder bland annat executive search, när du vill rekrytera i det dolda, och interim, när det gäller snabba och tillfälliga lösningar. Kontakta gärna någon av våra kompetenta rådgivare för vidare funderingar. Varmt välkommen!

Våra experter på området

Jennie Meier

HR- and Recruitment Consultant
010-331 90 68

Elin Ohlsson

Key Account Manager/Recruitment consultant
010-331 90 62

Håkan Åberg

Key Account Manager/Recruitment Consultant
010-331 90 70

Karin Danvall

HR- and Recruitment Consultant
010-331 90 66

Staffan Johansson

Office Manager/Senior Recruitment Consultant
076-677 26 91