Full fart och flera nya uppdrag

Hösten 2022 med Påverka Nu

Hur har hösten sett ut?

Hösten har försvunnit i en rasande fart, känns som att det inte var så länge sedan vi samlade ihop oss efter semestern. Tiden brukar försvinna snabbt när man har roligt, ett riktigt gott tecken!

Några nya uppdrag?

Efter en lite trevande start efter semestern så har det snurrat på bra sista tiden hos oss. Vi har startat upp ett antal nya spännande samarbeten under våra affärsområden rekrytering, affärsutveckling och interim management vilket är väldigt roligt. Med osäkerheten som finns där ute så ser jag en ökad efterfrågan på våra konsulttjänster då detta kan vara ett bättre alternativ än att rekrytera just nu.

På tal om osäkerhet – hur ser ni på världsläget?

Det är en speciell tid vi befinner oss där det är många yttre faktorer som påverkar både oss som privatpersoner och företagen där ute. Regeringen meddelade nyligen att de räknar med att vi går in i en lågkonjunktur nästa år då nyckeltal för BNP, inflation och arbetslöshet alla pekar åt fel håll. Många företagsledare jag pratar med har otroligt svårt att lägga prognoser framåt och där är såklart det skenande elpriset en bidragande faktor men också att många fortfarande har en vardag där man sliter med sin komponentbrist. Vi har sett några varsel från hustillverkare och tyvärr tror jag inte att det är de sista varslen vi ser.

Hur kan Påverka Nu stötta i dessa lägen?

Vi fortsätter att befinna oss nära våra kunder. Som jag tidigare nämnde så tror jag att vi kan se en ökning av konsultuppdrag till viktiga projekt då man i vissa fall funderar både en och två gånger innan man anställer. Här står vi starkt rustade med flera startklara konsulter inom bland annat HR, logistik och marknadsföring. Vidare så har våra systerföretag Arbetshälsa och AHG Omställning tjänster om marknaden svajar. Här kan vi tillsammans med våra systerbolag stötta kunder i både med- och motgång.

Nu är vi inne i november. Händer det något kul under Q4?

Tillsammans med våra systerbolag i ArbetshälsaGruppen drar vi nu i gång ett nyhetsbrev. Vill du ha konkreta tips, råd och verktyg så att din organisation kan växa och må bra?

Slide

Vi hörs väl?

johan.forsander@paverka.nu

010-331 90 67

Slide

Följ oss i våra kanaler!

Fler inlägg