Det blir ett spännande år för Påverka Nu

Vi breddar vi oss ytterligare tillsammans med ArbetshälsaGruppen 

Jönköping Omslag

Nu bygger vi en företagsstruktur och tjänstepaketering för framtiden tillsammans med vår koncern ArbetshälsaGruppen. Vi har de senaste två åren sett över vår verksamhet och laddar nu upp för ett händelserikt år.

Johan Forsander blir ny Verksamhetschef!

Hur ser du på din nya roll?

Det ska bli väligt spännande och inpirerande att få gå in i denna roll. Det blir en del arbetsmoment i rollen som för mig är helt nya. Alltid kul att få möjligheten att lära sig nya saker och utvecklas! Jag kommer fortsätta att jobba nära våra kunder och hitta lösningar på olika utmaningar med hjälp av övriga bolag inom vår koncern ArbetshälsaGruppen.

Vad vill du bidra med i Påverka Nu framöver?

Till våra kunder vill jag fortsätta stötta dem i deras vardag och hjälpa dem till flexibla och bra lösningar som bidrar till önskat resultat. Kommer fortsätta att jobba nära våra konsulter och även knyta till mig fler duktiga samarbetspartners till vår interimsverksamhet.

Internt vill jag som en gammal lagidrottare att vi ska ha hög arbetsglädje och riktigt roligt tillsammans. Ska vi som grupp lyckas långsiktigt så gäller det att vi hittar ett fint klimat med en bra och sund fördelning mellan jobb och fritid.

Händer något spännande de kommande året för Påverka Nu?

Ja men det kommer hända en hel del! Vi får inom kort ytterligare en ny kollega vilket jag verkligen ser fram emot. Kommer en del nyheter framåt, håll utkik i alla våra kanaler!

Bolagsgruppen har strukturerats om

Från och med januari 2022 gjordes en omstrukturering av bolagsgruppen. ArbetshälsaGruppen blir nytt moderbolag med följande dotterbolag: Arbetshälsa, Påverka Nu, AHG Redovisning, AHG Omställning (nystartat bolag) och AHG Resources (internt sälj- och marknadsstöd).

Slide
ArbetshälsaGruppen Organisationsstruktur
Slide

ArbetshälsaGruppen – din helhetsleverantör

ArbetshälsaGruppen har sedan 2004 utvecklats från en företagsgrupp med verksamhet inom hela HR-området till att idag erbjuda otroligt mycket mer. Lång erfarenhet, flexibilitet och kunniga medarbetare formar vår bolagsgrupp.

Våra huvudområden är HR, rekrytering, lön- & redovisning, omställning, förändringsarbete, affärs- och organisationsutveckling. Detta ger oss en unik bredd som gör oss flexibla och lösningsfokuserade, oavsett uppdrag.

Slide

Vi hörs väl under året?

johan.forsander@paverka.nu

010-331 90 67

Slide

Följ oss i våra kanaler!

Fler inlägg