Utvecklingsorienterad produktionstekniker till Fagerhults Belysning

Habo

Letar du efter ett arbete där du får kombinera din kunskap inom teknik med ditt intresse för utvecklingsfrågor? Är du en nytänkande person med erfarenhet från tillverkande industri som håller med om att arbetsglädje är viktigt för att skapa goda resultat? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Produktionstekniker på Fagerhults Belysning.

Som produktionstekniker arbetar du med mycket varierande arbetsuppgifter så som tekniska förbättringar i produktion, analyser och problemlösningar. Du är ansvarig för att förbättra och utveckla processer inom ditt område och genom din kunskap göra tillverkningen så effektiv och kvalitetssäker som möjligt.

Produktionsteknikern arbetar i produktion och stöttar kollegor i deras dagliga arbete för att ni tillsammans ska nå målen som du även följer upp, samtidigt som du rapporterar eventuella avvikelser. Du deltar aktivt i industrialiseringen av nya produkter och tillser att produktionen sker effektivt och följer de regler, normer och arbetsmetoder som Fagerhults Belysning har fastställt. Arbetet sker i nära samarbete med ditt team som består av 13 personer i rollerna produktionstekniker respektive beredare, där du skulle bli den sjätte produktionsteknikern. I tjänsten ingår även att ansvara för investeringarna till fabriken gällande ny teknik och produktionsutrustning, där du har kontakt med olika leverantörer. Du kommer också att samarbeta med produktionspersonal, produktionsledare, planerare med flera vilket ger dig stora möjligheter att se helheten och utveckla din del av processen.

För tjänsten krävs att du har erfarenhet av tillverkande industri, meriterande om du tidigare har arbetat med plåtbearbetning och montering. Det är ett krav att du har förståelse för kalkylering och produktionsekonomi samt meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

Du har en högskoleutbildning inom produktionsteknik eller maskinteknik alternativt annan teknisk utbildning i kombination med erfarenhet av något produktionstekniskt arbete.

Fagerhults Belysning är ett företag där man hjälps åt och prestigelöst arbetar mot gemensamma mål. Det krävs därför att du är serviceinriktad och har en mycket bra förmåga att kommunicera och samarbeta med olika kontaktytor inom företaget. För att lyckas behöver du också vara målinriktad, strukturerad och våga gå utanför ramen och utmana både dig själv och dina kollegor. Du ser lösningar där andra ser problem och du tar dig an saker med en positiv inställning och med glimten i ögat.

Det är ett krav att du behärskar MS Office och det är meriterande om du har kunskap i JEEVES. Du pratar och skriver både svenska och engelska samt har körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Fagerhult. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!