Planerare till Fagerhults Belysning

Habo

Är du en kommunikativ och social person med erfarenhet från tillverkande industri? Har du en logistikutbildning eller har du tidigare arbetat som planerare samt har nära till skratt? Då kan du vara den vi söker till Fagerhults belysning.

Vi söker dig som vill arbeta som planerare och vara en del av Logistikavdelningen på Fagerhults Belysnings i Habo. I rollen ingår att koordinera och hantera planering för Habofabriken genom att utifrån de säljplaner som inkommer från säljbolagen skapa kostnadseffektiva flöden med bibehållen kvalité. Det innebär att du som planerare på daglig basis ser över de behov av material och resurser som verkstad och montering har och säkerställer att behoven kan tillgodoses för att vi skall kunna uppfylla våra leveranser av produkter till våra kunder. Med din uppfinningsrikedom och höga engagemang utvecklar och förbättra du de processer och verktyg vi arbetar med inom planering. Allt för att vi tillsammans med andra delar av verksamheten skall bli ännu bättre på att ge våra kunder en bra service och leverera kvalitativa produkter i rätt tid. Som planerare behöver du vara mycket lösningsorienterad och ha lätt för att tänka nytt då det ofta blir omprioriteringar vilka innebär att satt planering måste justeras.

För att passa i rollen som planerare tror vi att du har en högskoleutbildning med inriktning logistik, men du kan också ha förvärvat din kunskap på annat sätt. Du har ett brinnande intresse för logistik och planering samt erfarenhet från tillverkande industri. Du drivs av att utveckla planeringsprocesser och är mycket flexibel och lösningsorienterad i ditt arbetssätt samt har kunskap inom någon typ av affärssystem, Fagerhult använder JEEVES. Då tjänsten innebär frekvent kontakt och samarbete med kollegor och säljbolag behöver du ha mycket lätt att göra dig förstådd på både svenska och engelska. Dina personliga egenskaper präglas av våra värderingar Customer Focus, Innovative Mindset och Performance Culture.

Tjänsten är en heltidsanställning som kommer inledas med anställning på rekryteringsföretaget Påverka Nu med mycket goda möjligheter till fortsatt anställning hos Fagerhults Belysning.