Kundservicemedarbetare – Habo Energi AB

Brinner du för service och administration? Då är det här tjänsten för dig! Habo Energi söker dig som trivs med att arbeta i en varierad roll med kundkontakt, administration och ekonomi. Habo Energi är i en spännande fas där mycket händer inom bredbandsutbyggnaden och byggandet av nya bostäder. Du kommer att få arbeta i ett engagerat team inom tre olika bolag, Habo Energi, Habo Kraft och Habo bostäder.

Som kundservicemedarbetare hos Habo Energi kommer du att svara på frågor från kunder gällande alla tre bolagen. Kontakten sker både via det personliga mötet i receptionen, via mail, chatt och telefon. I tjänsten ingår också rapportering kring bland annat miljö samt arbete med arkiv och diarie. Övriga arbetsuppgifter inom kundservicegruppen är personaladministration och löner, hyresadministration, elhandel, bredband, redovisning, kund- och leverantörsreskontra, fakturering och försäljning av olika tjänster, där du kommer få utökat ansvar inom något område.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller eftergymnasialutbildning inom miljö, energi eller ekonomi. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från en liknande tjänst inom bygg, fastighets-, fiber- eller energibranschen. Du har stor vana av att hantera flera olika affärssystem och behärskar svenska i tal och skrift. Om du har ett stort intresse för hållbarhet och miljö är det ett extra plus.

Du är en person som har ett stort kundfokus, är strukturerad, flexibel och noggrann. Du har alltid företagets bästa i fokus och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi tror att du är en lagspelare som är nyfiken på att utvecklas inom nya områden.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 23 maj, urval sker dock löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-3319 062. Datum för tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Placering i Habo. Anställning sker hos Habo Energi.