Fastighetsförvaltare – Habo Bostäder

Nu finns en spännande tjänst för dig som vill arbeta med fastigheter. Habo Bostäder söker nu en person som vill påbörja en helt ny tjänst som fastighetsförvaltare. Rollen innebär ett verksamhetsansvar över för de fastigheter som ägs av Habo Bostäder. Vi söker dig som trivs i en ledande funktion där du har kontinuerlig kontakt med hyresgäster och externa leverantörer i kombination med planering och utveckling av fastighetsverksamheten.

Som fastighetsförvaltare leder du arbetet i den dagliga fastighetsverksamheten. Du ansvarar för drift, besiktningar, planering och utförande av reparationer och underhåll, myndighetsbesiktningar, statistikredovisning samt beställning av externa och interna tjänster och ansvarar för att leverans och tillgänglighet till bostäder och lokaler sker enligt plan. I tjänsten ingår personalansvar där du upprättar arbetsbeskrivningar och delegerar arbetsuppgifter, genomför medarbetarsamtal och medverkar vid lönesättning. Du rapporterar till chefen för Habo Bostäder.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i kombination med/eller arbetslivserfarenhet inom bygg- eller fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har kunskaper inom företagsekonomi och trivs in en ledande roll. Att kunna uttrycka sig väl i svenska i tal som skrift är ett krav för tjänsten.

Som person trivs du med att ha ett övergripande ansvar och en helhetssyn över processerna. Vi ser gärna att du har ett starkt kundfokus tillsammans med en ekonomisk förståelse och ett analytiskt tankesätt. Du trivs med att arbeta i team där du har en god förmåga att delegera. Vi tror att du är målfokuserad och drivs av att hitta effektiva lösningar i arbetet.

Välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten på paverka.nu. Sista ansökningsdag är 22 januari, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström 010-33 19 065 eller Elin Ohlsson 010-33 19 062.

Placering i Habo. Heltidstjänst. Tillsvidareanställning med start omgående enligt överenskommelse.