Fastighetschef till Fagerhults Belysning

Habo

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar och ljusare framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som både har en väldigt stark lokal närvaro i bygden men samtidigt verkar på en internationell arena?

Hos norra Europas största belysningskoncern skapas hela tiden nya belysningslösningar i teknikens framkant. Vi har en modern produktionsanläggning med en god arbetsmiljö och härliga medarbetare som ständigt utvecklas.

Vi söker nu en ny kollega och ledare för fastighetsteamet som tillsammans med oss vill fortsätta driva förändringsarbetet och utvecklingen framåt.

I din roll som fastighetschef är du ytterst ansvarig för all drift, underhåll och utveckling för Fagerhults fastigheter i Habo. Ytan som utgör de olika fastigheterna är på 50 000m2 och omfattar både fabriks- och kontorsdelar.

Du ansvarar för byggnadsinvesteringar och du har ett brett och nära samarbete med entreprenörer och leverantörer i fastighetsrelaterade frågor. Ansvar för bland annat brandskydd, skalskydd och inpassering ingår också i rollen.

Vidare är din uppgift att säkerställa att vi följer gällande myndighetskrav för våra fastigheter.

En mycket viktig och spännande del i din roll är att leda ett team om fem medarbetare. Dessa medarbetare har du personalansvar för, som bland annat innefattar kompetensutveckling, lönesättning, rekrytering samt andra förekommande uppgifter som följer med ledarrollen. Utöver detta arbetsleder du ett skiftande antal entreprenörer hos oss.

Du rapporterar direkt till Platschefen.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetsteknisk inriktning alternativt motsvarande kompetens. Du ska vara insatt i byggprocessen och ha kunskap om bland annat el, VVS, brandskydd och skalskydd. Du har god erfarenhet av att hantera stora ekonomiska flöden och är trygg i budgetarbetet och ekonomisk uppföljning. Meriterande om du har erfarenhet av och kunskap i fastighetsjuridik.

I övrigt är du ytterst affärsmässig och har ett seriöst kund- och servicetänk i alla kontakter.

Du har ett genuint intresse för människor och drivs av att leda, samordna och utveckla personal. Med ditt helikopterperspektiv har du god förmåga att planera både ditt egna arbete samtidigt som du målinriktat arbetsleder dina medarbetare. Att delegera arbete och visa förtroende för dina medarbetares kompetens är en självklarhet för dig. Detta visar du genom att uppmuntra varje person att göra det den är bäst på, för att växa och känna personlig tillfredställelse i det dagliga arbetet. Du fungerar som ett bollplank och finns som stöd när de behöver.

Vi uppskattar ett gott humör och med ett härligt och hjärtligt engagemang för både dina medarbetare och företaget i stort, kommer du att nå utveckling och bidra till företagets framgång!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Fagerhult, en mil norr om Habo.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 19 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Karin Danvall 010-331 90 66 eller Johan Forsander 010-331 90 67.