Driven produktionsledare till Fagerhults Belysning

Habo

Fagerhults Belysning står inför spännande förändringar med en övergång till LED, energieffektivisering, smarta styrsystem och uppkopplade produkter. Nu söker de dig med brinnande intresse för människor till en roll som produktionsledare med ansvar för ett härligt team om ca. 40 personer. Antar du utmaningen som en nyckelperson i bolaget där du kommer att få stora möjligheter till personlig utveckling?

Värnar du om mjuka värden, har förmågan att entusiasmera din omgivning och arbetsleder genom andra på ett naturligt sätt? Uppskattar du att vara en del av förbättringsarbetet?

Vi söker dig som tillsammans med 9 andra produktionsledare kommer ansvara för tillverkningen av armaturer.

Fabriken består av montering, materialförsörjning, paketering och utlastning. Du arbetsleder ett dag -och kvällsskift och säkerställer rätt kapacitet i förhållande till beläggning. I ditt arbete ger du ditt team energi och struktur, samtidigt som du har nära till skratt. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat bemanningsplanering, tät kontakt med lagledare i produktionen, medarbetarsamtal och medarbetarundersökningar, lönesamtal, avdelningsmöten, rapportering av nyckeltal, rehabilitering, skyddsronder, fackliga möten, hantering av störningar i produktionen och arbete med 5S. Vidare tar du även fram budgetförslag, är delaktig i den årliga budgetprocessen och är en del av tvärfunktionella projektteam. Din kommunikativa sida är starkt utvecklad och du uppskattar att skapa givande samarbeten på olika nivåer i bolaget. Tillsammans strävar ni efter att uppnå hög kvalitet, leveranssäkerhet och effektivitet.

Du rapporterar till Produktionschef. Du har ett tätt samarbete med samtliga stödfunktioner. Heltidstjänst med placeringsort Habo.

Du har erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri. Praktisk kunskap väger tyngre än akademiska meriter, dock är det meriterande med tidigare högskoleutbildning, ledarskapsutbildning, arbetsmiljöutbildning och kunskaper inom LEAN. Du har grundläggande datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Tidigare vana av affärssystemet Jeeves är en fördel men inget krav.

Som person är du tillgänglig och lyhörd samt har en bekräftande ledarstil där du motiverar och engagerar personalen. Du är prestigelös, lösningsorienterad, har lätt för att prioritera och har en god social förmåga. En av dina styrkor är tydlighet i kommunikationen, samtidigt som du har en dos integritet och kan sätta gränser. Trots det har du en ödmjuk framtoning, är öppen, samarbetsvillig, vill bidra till gruppen och har lätt för att följa rutiner och instruktioner. Du är även analytisk och kvalitetsmedveten med en förmåga att snabbt kunna skifta perspektiv. Fagerhults Belysning strävar efter en kultur där varje individ upplever att hen kan växa och ta ansvar. Vi lägger därmed stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 28/2. Vi tillämpar dock löpande urval. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Danvall 010 – 33 19 066.