Verksamhetschef – Habo Bostäder

Vill du leda Habo Bostäder in i framtiden? Habo Bostäder söker dig som vill driva och utveckla verksamheten i kombination med nybyggnation de närmsta åren. Du får möjligheten att arbeta i en koncern som tillgodoser kommuninvånarnas behov inom flera olika områden.

Dina främsta uppgifter är att utveckla verksamheten med fokus på ekonomi- och förvaltningsfrågor, upphandlingar samt byggnation. Utöver kontinuerlig utveckling av verksamheten ingår också satsningar på kvalitet, miljö och energibesparingar. I ditt uppdrag ingår budgetansvar och att driva lönsamhetsförbättringar och effektiviseringar. Du ansvarar för förhandlingarna med Hyresgästföreningen och ser till att hyresavtal upprättas och följs upp.

Som chef för Habo Bostäder medverkar du i samhällsbyggnationen inom Habo kommun genom samverkan och samordning med både kommun och andra intressenter. Det är stort fokus på nybyggnation de närmsta åren. Du ansvarar för kontakt med myndigheter, arkitekter och kommunen och i ditt dagliga arbete har du många olika kontaktytor både internt och externt. Du har personalansvar för en fastighetsförvaltare som i sin tur ansvarar för den dagliga arbetsledningen av fem fastighetsskötare och inhyrda entreprenörer. Samarbete sker även med kundservicegruppen som sköter administration och kundservice för alla tre bolagen, där även en fastighetsassistent innefattas. Du rapporterar till VD för koncernen och sitter i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i inom bygg, fastighet, anläggning eller ekonomi. Du som söker har flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning inom hyres- eller fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har kunskaper inom företagsekonomi, upphandlings- och utvecklingsarbete. Att kunna uttrycka sig väl i svenska i både tal som skrift är ett krav. Stor vana av att hantera olika system samt körkort B ser vi som en förutsättning för tjänsten.

Som person trivs du med att ha en ledande roll med ett övergripande ansvar och en helhetssyn över processerna. Du bör ha en ekonomisk förståelse och ett analytiskt tankesätt. Du är kommunikativ, inger förtroende och skapar goda relationer. Vi tror att du är resultat- och målfokuserad, prestigelös och drivs av att hitta effektiva lösningar i arbetet..

Välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten på paverka.nu. Sista ansökningsdag är 19 augusti. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier 010-33 19 068 eller Elin Ohlsson 010-33 19 062. Placering i Habo. Heltidstjänst. Tillsvidareanställning hos Habo Bostäder med start enligt överenskommelse.