vVD till Torpheimergruppen

Är du en naturlig ledare med gedigen erfarenhet från entreprenadbranschen? Vill du vara med och bygga team, framgångar och goda affärer? Är du på jakt efter nästa utmaning?

I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt.
Du kommer bli en nyckelspelare för oss och sitter även med i bolagets ledningsgrupp samt har en tät dialog med VD.

Som vVD är du ytterst ansvarig för de projekt som rullar löpande i verksamheten och för närvarande 275 MKR. Leda och coacha dina medarbetare och säkerställa trivsel på arbetsplatsen som är vårt främsta fokus för att nå framgång. Vi mår bra när vi har roligt – både privat och på jobbet. Du har daglig dialog med projektledare, kunder, underentreprenörer samt med bolagets ledning för att kunna både styra, leda och kontrollera projekten. Du har formellt ansvar för de ca 120 medarbetare som finns i bolagets entreprenadverksamhet även om det ligger ett delegerat ansvar på detta.
Arbetsuppgifterna består framförallt i att vara en proaktiv ledare som ser till att verksamheten ute på entreprenaderna löper på med full kraft varje vecka. Ett dagligt stöd till bolagets just nu 18 projektledare med både operativa och strategiska problemlösningar är också en viktig uppgift.
Projektekonomin styrs i bolaget genom s k succesiv vinstavräkning och i tjänsten ingår att löpande kontrollera projektens fakturering och vinstavräkningsgrad med stöd från ekonomichefen för att säkerställa en hållbar resursplanering över tid.

Vi söker dig som är en karismatisk ledare och som trivs i att leda andra utifrån ett självledarskap. Att delegera och coacha medarbetare till goda resultat har sedan tidigare varit en del av din vardag. Du är inte rädd för att ta tuffa beslut om det krävs men kan samtidigt vara inlyssnande och generös utifrån bolagets och verksamhetens bästa. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och är van att kunna påverka andra genom förtroende och tydlighet. Du är en mycket god kommunikatör som är tydlig i dina beslut och önskemål ut i organisationen.
Erfarenhet från entreprenadbranschen är starkt meriterande, där du kan ha jobbat som exempelvis projektledare, entreprenadchef eller liknande.
Du har i tidigare roller haft verksamhets-/budgetansvar och har erfarenhet av och grundläggande förståelse för successiv vinstavräkning.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 17 oktober. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Ställborn 010-331 90 39, eller Karin Danvall 010-331 90 66.