Vi söker en ny medarbetare till Arbetshälsa i Stockholm

Stockholm

Vill du arbeta i en platt organisation på ett bolag i expansionsfas? Motiveras du av en kvalitetsmedveten och framåtsträvande kultur? Då kanske detta är något för dig! Arbetshälsa växer och söker en lösningsfokuserad medarbetare för att anta nya uppdrag i region Stockholm!

Arbetshälsa är ett gemytligt bolag som har en egenutvecklad metodik med stark expertis inom förändringsarbete, upplevd stress, konflikthantering, kränkande särbehandling, chefs- och medarbetarstöd samt organisationsutveckling.

Motiveras du av att självständigt arbeta med individer och grupper i arbetslivsinriktade förändringsprocesser? Har du erfarenhet av karriärväxling och omställning? För att möta ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu en person som vill ha påverkansmöjligheter och som ser fram emot att bli en del av ett kompetenstungt och motiverat team.

Tjänsten innebär att du kommer vara med och driva samt utveckla såväl interna som externa processer för kunds räkning. Du är affärsmässigt lagd, har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med tjänstemän och besitter en stor flexibilitet i din sociala framtoning. Med ett nyfiket öra mot rälsen identifierar du möjligheter och värdeskapande merförsäljning som möter marknadens önskemål och behov.

Tjänsten avser en anställning på heltid och du rapporterar till Regionchef. Placeringsort Stockholm. I mån av tid kommer även resor för uppdrag i Uppsala att förekomma.

Du har troligtvis en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning i kombination med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänstens omfattning förutsätter att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning och ledarskap. Då rollen innebär flertalet kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du samarbetar med andra på ett lyhört sätt för att nå gemensamma mål. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har generellt goda datakunskaper och är en van användare av CRM-system, LinkedIn och Office-paketet. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har…

  • Erfarenhet av upphandlingar och myndighetskontakter
  • En examen i (eller praktisk erfarenhet av) Studie- och yrkesvägledning
  • Eftergymnasial utbildning inom beteende- eller folkhälsovetenskap
  • Drivit egen verksamhet
  • Arbetat med arbetslivsinriktad rehabilitering samt ohälsoproblematik
  • Certifiering/diplomering gällande coachning och testverktyg
  • Erfarenhet av att arbeta som organisationskonsult med chefscoachning, teamutveckling och krishantering

Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom uppövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!