Verkstads- och lageransvarig till Wagner Industrial Solutions

Skillingaryd

Vi söker en skicklig mekaniker som får möjligheten att ansvara för egna verkstaden och lagret. Vill du få användning för din tekniska nyfikenhet på heltid i en omväxlande roll där du får möjligheten att utforma verkstaden på det sätt du vill? Wagner Industrial Solutions söker nu dig som vill arbeta både i verkstaden, hålla ordning på lagret och hjälpa kollegorna ute hos kunderna. Här erbjuds en intressant tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar.

Vi tror att du som söker gillar det praktiska arbetet med att bygga ihop och serva delar av kundernas utrustning där största delen av din arbete sker vid verkstaden och lagret i Skillingaryd. Detta är en tjänst med mycket frihet under ansvar där du förväntas ta initiativ, komma med förbättringsförslag och självständigt sköta ditt arbete. Du har ansvar för att verkstaden och lagret är strukturerat och hålls i ordning.

Du har en betydelsefull funktion där du beställer material och reservdelar, plockar fram artikelnummer till kollegor och kunder, uppdaterar lagersaldot och ser till att det är struktur på lagret. Du packar servicelådor till serviceteknikerna, gör ordrar i systemet och ansvarar för godsmottagningen. Ansvaret för att skicka iväg gods och ibland även boka transporter och packa leveranser ligger inom din tjänst. Du har också en viktig roll vid inventeringsarbetet och ser till att inga produkter på lagret tar slut. Ibland vid akuta behov hjälper du kollegor ute hos kunderna vid servicearbeten eller installationer av anläggningar.

Tjänsten innebär endast några övernattningar per år. Dina närmsta kollegor arbetar som lager- och logistikansvarig, servicetekniker, säljare och projektledare. Du arbetar på företagets anläggning i Skillingaryd där du och kollegorna arbetar tillsammans i ett tight gäng.

Vi tror att du som söker har ett tekniskt kunnande och har kunskaper som mekaniker från tidigare yrkeserfarenhet alternativt har förvärvat liknande erfarenheter från ditt fritidsintresse. För den här rollen krävs några års arbetslivserfarenhet där kunskaper i att läsa maskinriktningar och/eller sprängskisser är önskvärt. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska samt klarar av att tala och läsa på engelska. Du har grundläggande kunskaper i något administrativt system.

Som person är du serviceminded, ansvarstagande och flexibel. Du är initiativrik, prestigelös och gillar variation i arbetet. Du trivs med att skapa struktur och vill gärna utveckla och förbättra arbetssätt och din arbetsplats. Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att förstå tekniska problem och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna ute hos kund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.


Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 5 maj, urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och tillsättning sker snarast enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062.

Välkommen med din ansökan!