VA-ingenjör – AMAQ

Vi söker dig som trivs i en nyckelroll där du får driva projekt från start till mål!

Amaq står inför en resa med stora utmaningar och utvecklingsmöjligheter inom VA, Avfall och Fjärrvärme. Vi söker därför en duktig VA-ingenjör som vill anta en projektledande roll inom alla tre verksamheter, men med fokus på VA. Inom VA-området är den stora utmaningen framöver flera överföringsledningar för vatten och spillvatten. Du kommer att vara projektledande med dokumentationsansvar och planera för och leda underhållsarbetet och framtida underhållsinvesteringar. Din roll innebär många kontaktytor såväl internt som externt, med leverantörer, grannkommuner och invånare. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som har en akademisk examen med minst tre års erfarenhet från VA alt. en längre arbetslivserfarenhet inom området där du byggt upp din kompetens inom VA. Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt som innebär större investeringar.

Som person är du driftig och kan ta egna initiativ. Du trivs i en roll med högt tempo där du får fatta mycket egna beslut och ansvara för projektet från start till mål. Till din hjälp har du kollegor och leverantörer med mycket kompetens inom området. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara ute där det händer, tiden vid skrivbordet är inte lång. Det kommer krävas att du har skinn på näsan och vågar driva frågor och projekt så att det blir ett bra slutresultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

En mycket spännande och fri roll för dig som gillar att driva projekt från start till mål!

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 14 december, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Matilda Lööw 010-3319064 eller Christine Mannerstråle 010-3319063.