Utvecklingsorienterad servicetekniker till Jernbro

Värnamo

Jernbro växer och har planer på expansion! Vi söker därmed en problemlösare med stort kundfokus och elkompetens! Vill du hjälpa Jernbros kunder att hitta lösningar där du har nytta av ditt tekniska intresse? Vi söker dig som vill arbeta med serviceunderhåll och förebyggande underhåll på anläggningar ute hos kunderna. Du erbjuds en omväxlande och stimulerande tjänst med frihet under ansvar.

Vi tror att du som söker uppskattar det praktiska arbetet, trivs bland maskinerna ute hos kund och vill arbeta i olika branscher och verksamheter. Du uppskattar att få teknisk stimulans och kommer att arbeta med en av kundernas viktigaste delar i processen – i nära samarbete med operatörer och tekniker. Din vardag blir dynamisk med varierande arbetsuppgifter i olika storlek på företagen. I nära dialog med kunderna utvecklar du deras anläggning och säkerställer en säker drift. Vi söker dig som ser fram emot att serva kunden genom att utveckla deras affär, dämed behöver du vara framåtsträvande och nyfiken på ny teknik!

Detta är en tjänst som passar dig som är ansvarstagande och självmotiverad. Rollen innebär endast ett fåtal övernattningar per år då du primärt utgår från Värnamo och 5 mils radie runt omkring. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar direkt till Sitechef – som är en kompetenstung och erfaren mentor!

Vi tror att du som söker har arbetat som mekaniker, servicetekniker, produktionstekniker, underhållstekniker eller med industriservice. För att axla rollen krävs några års arbetslivserfarenhet där kunskaper inom el och styr- och reglerteknik är önskvärt. Tjänsten förutsätter att du är flytande i tal och skrift vad gäller svenska samt att du kan förstå och läsa instruktioner på engelska. Du har grundläggande kunskaper i Word och Excel. Vidare är körkort B ett krav för tjänsten. Har du erfarenhet av PLC-programmering är det meriterande.

Som person är du starkt serviceminded, ansvarstagande och driven. Du är affärsmässigt lagd, initiativrik, gillar nya utmaningar och att lösa problem. Hög kommunikations- och samarbetsförmåga är viktigt för att trivas i teamet och du kan även ta självständiga beslut. Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att förstå kundernas processer samt vill arbeta hands on och verksamhetsnära.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.