Utbildningsledare med IT-kompetens – TUC

Vi söker utbildningsledare till vår nya verksamhet i Jönköping där vi ska bedriva ett antal YH-utbildningar. Vi söker dig som är en pedagogisk entreprenör som vill vara med och driva fram en skola där tillväxt och förändring möter struktur och processer!

I rollen som utbildningsledare på TUC är du med och leder det dagliga arbetet i verksamheten. Du verkar för att utbildningen vi erbjuder utvecklas och planerar för genomförande och uppföljning. Som utbildningsledare så är du samordnande där det gäller utbildningens ledningsgrupp och kontaktperson för aktuell utbildning och hanteringen kring den när det gäller bland annat studenter. Vidare arbetar du med samordningen kring företagskontakter och besök/uppföljning av LIA-platser (Lärande i Arbete). Du verkar för att utbildningen som du ansvarar för utvecklas genom att hålla dig uppdaterad i relevant forskning och aktuella samhällsfrågor. Du har en nära kontakt med företag och branschorganisationer för att säkerställa utbildningens kvalité och studenternas kunskapsutveckling. Du rapporterar till Utbildningsansvarig för YH-utbildningar på TUC.

Vi söker dig som har en akademisk bakgrund eller flera års arbetslivserfarenhet. Vi söker utbildningsledare till flera olika utbildningar och din yrkesbakgrund kan därför variera, men vi ser gärna att du har kompetens inom IT. Eftersom vi är i en uppstartsfas ser vi positivt på om du har en stark administrativ förmåga och struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är pedagogisk, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen ständigt utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 1 januari, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Lööw 010-3319064 eller Christine Mannerstråle 010-3319063.