Utbildningsledare ekonom – TUC

I rollen som utbildningsledare på TUC är du med och leder det dagliga arbetet i verksamheten. Du verkar för att utbildningen vi erbjuder utvecklas och planerar för genomförande och uppföljning. Som utbildningsledare så är du samordnande där det gäller utbildningens ledningsgrupp och kontaktperson för aktuell utbildning och hanteringen kring den när det gäller bland annat studenter. Vidare arbetar du med samordningen kring företagskontakter och besök/uppföljning av LIA-platser (Lärande i Arbete). Du verkar för att utbildningen som du ansvarar för utvecklas genom att hålla dig uppdaterad i relevant forskning och aktuella samhällsfrågor. Du har en nära kontakt med företag och branschorganisationer för att säkerställa utbildningens kvalité och studenternas kunskapsutveckling. Du rapporterar till Utbildningsansvarig för YH-utbildningar på TUC.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller inköp samt flera års arbetslivserfarenhet inom området. Eftersom vi är i en uppstartsfas ser vi positivt på om du har en god administrativ förmåga och struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av YH-utbildningar. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är pedagogisk, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen ständigt utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 31 mars, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström 010-3319065 eller Matilda Lööw 010-3319064.