Tysktalande Key Account Manager till Axentia

Är du tekniskt intresserad och har stor fallenhet för att driva och utveckla framgångsrika och lönsamma affärer? Axentia Technologies AB är i en kraftig tillväxtfas och söker dig som vill vara med och utveckla våra marknader med extra fokus på den tyska marknaden.

I din roll som Key Account Manager är ditt ansvar att driva och utveckla affärer. Fokus ligger på kunden, produkten och marknaden i en bransch som andas framåtanda och med en stark produkt som bidrar till hållbarhet och bättre miljö.

Du vårdar befintliga relationer och samarbeten där du alltid har långsiktigt perspektiv på kundrelationen, samtidigt som du bryter ny mark med framtidens kunder.

I rollen ingår att medverka på evenemang och mässor där du skapar nätverk och etablerar nya relationer.

Resor ingår i tjänsten. Du utgår från kontoret i Linköping och du rapporterar till Försäljningschef.

Vi söker dig som har byggt upp en erfarenhet inom teknikområdet och som troligen har en teknisk utbildning i grunden. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för försäljning och teknik i en kombination. Kanske kommer du från en projektledarroll där du arbetat med affärsutveckling på en relativt hög nivå?

Du har ett gott affärssinne med ett tydligt ekonomiskt tänk och god förståelse för betydelsen av lönsamma affärer.

Du behärskar tyska och engelska flytande i tal och skrift.

Din sociala kompetens och kommunikationsförmåga är god och du har en har en grundtrygghet i din yrkesprofession, som medför att du uppfattas som pålitlig och förtroendeingivande i alla lägen.

För att trivas hos oss så bör du som person vara ödmjuk och flexibel i ditt förhållningssätt. Din drivkraft är stark och du strävar alltid efter att bli bättre tillsammans med dina kollegor. Vi är stolta över vårt team och vår produkt, det vill vi att du ska vara också!