Tulladministratör – Logent Customs

Vill du vara en viktig del i kundernas processer och tycker att logistik är spännande? Logent Customs söker tulladministratörer både i Norrköping och Göteborg.

Som tulladministratör kommer du att vara en viktig del i det dagliga operativa arbetet och se till att kundernas tullhantering fungerar på ett optimalt sätt. Tjänsten innebär att utföra import- och exportdeklarationer, transiteringar, aktiv/passiv förädling och tullagerhantering. Du kommer att arbeta med rådgivning, taxering och ha kontakt med myndigheter. Det är en roll där du har mycket kundkontakt och arbetar i ett högt tempo. Du kommer även att arbeta med effektivisering och utveckling av tullprocesserna.

I den här tjänsten får du möjlighet att arbeta med kunder inom branscher såsom tillverkande industri, konfektion, livsmedel, transport och pappersindustri. Logent Customs är inne i en förnyelseprocess där en ny General Manager tillträdde i februari 2016. Du får chansen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en stor koncern och med många olika kontaktytor.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom logistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är väl insatt i och har kunskaper och förståelse för hela tullprocessen. Tidigare erfarenhet inom tulladministration och kunskap om AEO-certifiering är meriterande. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt och som person är du driven och resultatfokuserad. Vi tror att du trivs med kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter. Du är noggrann och tycker att kvalitet och att följa processer är viktiga delar av arbetet. Vi förutsätter att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har stor vana av Officepaketet och har arbetat i något tullsystem tidigare.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande. Du söker tjänsten på www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är 5 juni. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-3319062.