Testingenjör – Kongsberg Automotive

Vill du ta steget in i en spännande bransch där du får användning av din analytiska sida och intresse för teknik? Vi söker en Testingenjör till Kongsberg Automotive i Mullsjö!

Vi söker en Testingenjör till enheten i Mullsjö där du kommer att ingå i ett team med flera duktiga och erfarna ingenjörer. Tillsammans arbetar vi löpande med att förbättra våra testmetoder och anpassa dessa utifrån kundens krav. I din roll kommer du att ansvara för planering, genomförande och dokumentation i hela eller delar av olika projekt. Våra kunder finns över hela världen vilket innebär att du verkar i en internationell miljö.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom elektronik, maskin, produktutveckling eller annan utbildning som är likvärdig. Det är meriterande om du har någon form av erfarenhet från fordonsindustrin eller arbetslivserfarenhet från liknande roll samt kunskap och erfarenhet inom elektronik. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du analytisk och duktig på problemlösning. Du har ett starkt tekniskt intresse och en förmåga att arbeta metodiskt och systematiskt i projektform. Du trivs med att arbeta i team där du hämtar energi, men också med att i vissa delar självständigt få driva arbetet framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval och vår ambition är att tillsätta tjänsten så fort som möjligt. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064.