Teknisk utbildningsledare – TUC

Nu söker vi en teknisk utbildningsledare till vår verksamhet i Jönköping där vi bedriver ett antal utbildningar inom Yrkeshögskolan. Vi söker dig som är en pedagogisk entreprenör som vill vara med och driva fram ett företag där tillväxt och förändring möter struktur och processer!

I rollen som teknisk utbildningsledare undervisar du och leder det dagliga arbetet i utbildningen. Du planerar och följer upp genomförandet samt verkar för att utbildningen utvecklas. Som utbildningsledare är du samordnande för utbildningens ledningsgrupp, kontaktperson för aktuell utbildning och du hanterar studerandeärenden. En viktig del i arbetet är samordningen kring arbetslivskontakter och besök/uppföljning av LIA-platser (Lärande i Arbete). Du verkar för att utbildningen som du ansvarar för utvecklas genom att hålla dig uppdaterad i relevant forskning och aktuella samhällsfrågor. Du har en nära kontakt med olika typer av verksamheter och branschorganisationer för att säkerställa utbildningens kvalité och studenternas kunskapsutveckling.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom matematik- och teknikområdet och gärna flera års arbetslivserfarenhet inom branschen och gärna erfarenhet av undervisning. Vi ser positivt att du har en god administrativ förmåga och struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är pedagogisk, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer som bidrar till att organisationen ständigt utvecklas och ligger i framkant. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 20 februari, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064.