Teknisk projektledare – Habo Energi

Habo Energi söker nu en teknisk projektledare som ska ansvara för projekt i koncernens tre bolag. Vi söker dig som trivs med att vara spindeln i nätet och att ha ett helhetsansvar. Det är en spännande tjänst där du får arbeta med projekt som rör fibernät, fastigheter, fjärrvärme och el.

I tjänsten ingår projektledning, upphandlingar och avrop av tjänster och material samt planering av projekt. Du kommer främst att ansvara för ledning och planering av utbyggnaden av fibernätet i kommunen där Habo Energi är ansvarig men även ha en ledande roll i byggnationen av lägenheter för Habo Bostäder. Du kommer att ha ansvar för entreprenörer och kvalitets- och leveranssäkra deras arbete. I arbetsuppgifterna ingår förkalkylering och budgetering av projekt samt ekonomisk uppföljning av dessa. Du ansvarar även för att sätta samman projekt- eller styrgrupper och göra tidplaner. Som projektledare kommer du planera, organisera och leda möten samt ha ansvar för att delegerade arbetsuppgifter genomförs samt protokollförs.

Vi söker dig som har utbildning inom bygg, anläggning, el eller har motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från entreprenadverksamhet inom beställar- eller utförarsidan. Kunskaper inom Office paketet samt goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

Som person är du social, flexibel och inte är rädd för att be om hjälp. Du trivs med att arbeta i team och att ta ansvar där ditt diplomatiska tänk och din förmåga att kommunicera utgör centrala faktorer. Vi tror att du är strukturerad i ditt sätt att vara och har god förmåga att delegera.

Välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten på paverka.nu. Sista ansökningsdag är 30 december, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström 010-33 19 065 eller Elin Ohlsson 010-33 19 062.
Placering i Habo. Heltidstjänst. Visstidsanställning från 2017-03-01 till 2018-02-28.