Teknisk Produktspecialist Mazak

Värnamo

Är du Ravemas blivande Produktspecialist?

Rollen innebär ansvar för Mazak’s produktprogram samt vara en viktig resurs under försäljningsprocessens gång.

Som Produktspecialist kommer du bl.a. ansvara för att tillsammans med säljare leda och driva projekt från förfrågan till order och vara Ravemas tekniska kontaktperson. Tillsammans med ansvarig säljare säkerställer Ni att offerter, innan de skickas till kund, är korrekt avseende bl.a. tekniskt innehåll, prestanda på maskin, övrig utrustning, ritningsunderlag och gränssnitt mellan parternas ansvarsområden.

I övrigt kommer du i rollen genomföra kundmöten tillsammans med säljare, resor förekommer i tjänsten.

Vid behov, upprätta tidplan tillsammans med berörda parter.

Du är med och påverkar och utvecklar rutiner och kundrelationer under säljprocessen och är behjälplig att samordna offertunderlag fram till och med försäljning. Tillsammans med inköp upprättas kalkyler.

Vid mässor, i Sverige, men även utanför landets gränser, assistera med teknisk kunskap i vår eller Mazak’s monter.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för teknik, produktion samt förbättringsarbete. Du är resultat- och målinriktad och gillar struktur och ordning. Du har tidigare erfarenhet av produktionstekniskt arbete inom skärande bearbetning. Erfarenhet av automation och/eller Mazakmaskiner är meriterande men inte nödvändig då du får kompletterande utbildning hos oss.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.