Teknisk chef till Bruzaholms Bruk

Bruzaholms Bruk står inför en kraftig expansion och utvecklingsresa där stora investeringar och satsningar ska göras för att ta produktionen och företaget till nästa nivå. Som teknisk chef kommer du att ha en betydande roll i att vara med och utforma Bruzaholms Bruk till att bli en premiumleverantör i sin bransch, en bransch där de redan idag står starkt positionerade på marknaden.

I din roll som Teknisk chef har du det övergripande ansvaret för bolagets produktionstekniska avdelning. Du arbetar för att konstruktions- och utvecklingsavdelning utvecklas och levererar på premiumnivå, genom ett jordnära ledarskap, tekniskt kunnande, resultatorientering och ett analyserande men effektivt arbetssätt.

Tillsammans med dina kompetenta och erfarna medarbetare driver du produktionstekniska förbättringar rörande flöden, produkt, utrustning och maskiner.

Som teknisk chef kommer du vara en nyckelspelare för de investeringsprojekt som bolaget står inför, där både kapacitet- och produktivitetsökning är i fokus. En viktig del i detta är att ansvara för omvärldsanalys och att ständigt utmana- och vara öppen för nya perspektiv gällande tekniska lösningar.

I rollen har du personalansvar över teknikavdelningen bestående av konstruktion- och utveckling, modellverkstad samt produktionsteknik.

Du har budget och resultatansvar för teknikavdelningen och ansvarar gemensamt, som en av medlemmarna i ledningsgruppen för bolagets framdrift mot övergripande nyckeltal, samt att driva och bidra till framdrift och utvecklingen av bolaget i stort.

Som medarbetare på AB Bruzaholms Bruk är du en kulturbärare och du agerar inom ramen för AB Bruzaholms Bruks strategi. Du är en viktig kugge i att bidra till sådant som är viktig för oss och som vi vill ha mer av, så som god stämning och konstruktiva lösningar.

I din viktiga roll som teknikchef och ledare förväntas du skapa förutsättningar, coacha och driva så att teamet utvecklas i enlighet med bolagets filosofi om ständiga förbättringar.

Förändring är vår framgångsfaktor och vi tror att vi utvecklas som mest när vi utmanar och utmanas utanför vår bekvämlighetszon. Är det du som ska utvecklas med oss och ta AB Bruzaholms Bruk till nästa kapitel i vår framgångssaga?

Vi söker dig som känner stor drivkraft för- och har erfarenhet av att leda människor och grupper mot gemensamma mål. Du har god förståelse för hela produktionsflödet och stor kunskap och erfarenhet av produktionstekniskt arbete.

Vi ser att du har utbildning som Civil- eller högskoleingenjör med relevant inriktning.

I tidigare roller har du drivit investeringsprojekt och du har en dokumenterad praktisk erfarenhet av teknikutveckling, Lean-arbete och ledarskap.

För att axla rollen krävs en gedigen analytisk förmåga och en skicklighet i snabb och framför allt kreativ problemlösning.

Hos oss sätter vi samarbete främst, laget framför jaget. Vi söker dig som gör det lilla extra och agerar solidariskt i alla lägen för att underlätta både för ditt lag och för helheten för bolaget.

Du är informativ och noggrann i din kommunikation i alla led och oavsett vem du pratar med.

Vi behandlar alla lika och visar varandra respekt, som bidrar till både enskild och gemensam utveckling. Men vet du vad det bästa är? Vi har skitroligt tillsammans!

Välkommen till oss!