Tekniker – Scandinavian Door Frames

Är du en teknikintresserad problemlösare? Vill du arbeta i en platt organisation på ett modernt företag med en stabil koncernägare? Scandinavian Door Frames söker dig som vill ingå som en nyckelperson i en organisation med starkt kundfokus och bidra till deras fortsatta framgång!

Scandinavian Door Frames är en gemytlig, fristående och självstyrande organisation som ägs av Knauf, en stor och framgångsrik koncern med mycket resurser. Nu behöver de förstärkning på tekniksidan då målet är att skapa utrymme för att kunna öka takten på produktutveckling och ta hand om ökade volymer.

Är du framåt, vågar ta egna initiativ samt tror på ”learning by doing”? Vi söker en tekniker med erfarenhet av tillverkande industri som vill arbeta med att programmera stansmaskiner. I denna roll har du ett tätt samarbete med orderavdelningen för att förstå kundens behov. Utöver programmering arbetar du även med produktionsunderlag, ritningsläsning, instruktioner och reklamationshantering. Du är också starkt delaktig i förbättringsarbetet. Därav inser du vikten av att bidra till en effektiv produktion och bra arbetsmiljö genom att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper. Scandinavian Door Frames är ett bolag med korta beslutsvägar som strävar efter god sammanhållning, bland annat genom en egen trivselkommitté.

Är du förtrogen med affärssystemet Monitor ERP och styrsystemet NC Express är det är en fördel, men inget krav. Viktigast av allt är din inställning och vilja att lära. Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid. Placering i Ekenässjön.

Du har troligtvis en teknisk utbildning i bagaget men kan också ha förvärvat dina kunskaper genom praktisk erfarenhet. Vana av arbete med stansmaskiner i produktion är en merit för att snabbt komma in i rollen.

Som person är du en dedikerad lagspelare som uppskattar att bidra till att föra gruppen framåt. Vidare är du initiativtagande och strukturerad, har ett gott siffersinne och en förmåga att kunna kommunicera väl på olika nivåer. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga. För att arbetet ska löpa smidigt tillsammans med resten av organisationen behöver du ha ett tydligt servicetänk och vara lyhörd samt prestigelös. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier 010 – 33 19 068.