Teknisk utesäljare – Wagner Industrial Solutions

Säljare med stort intresse för produktion och teknik sökes! Vill du hjälpa kunder att hitta lösningar för lackering i deras produktion och arbeta med den senaste tekniken är detta rätt tjänst för dig. Wagner Industrial Solutions söker nu en Teknisk utesäljare som vill arbeta med försäljning och utveckling av nya kundrelationer.

Som teknisk utesäljare tillbringar du stor del av din tid hos kunderna i deras produktion. Tjänsten innebär att hitta nya kunder som behöver uppgradera eller byta ut sin befintliga anläggning. Du hjälper kunderna att hitta nya effektiva lösningar. Det är en bred tjänst där du ansvarar för hela säljprocessen från bokningar av besök, offertskrivning och uppföljningar. Du ansvarar för din egen budget och att ditt arbete dokumenteras i företagets CRM. Inom ditt ansvarsområde ligger även att knyta kontakter med färgleverantörer. Demonstrationer för kunder ingår också i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten innebär ca 60 övernattningar per år fördelat på besök hos kunder i Sverige och Norge samt till produktionsanläggningarna i Italien och Tyskland. Du arbetar nära dina kollegor inom utveckling, sälj samt tekniker. Du rapporterar till VD som ansvarar för Skandinavien. Tjänsten är heltid tillsvidare med valfri placeringsort där man utgår från hemmet.

Detta är en tjänst med mycket frihet under ansvar och du har stor möjlighet att påverka tjänstens utformning.

Du som söker har en teknisk gymnasiekompetens med stort intresse för försäljning och teknik. Du har en bakgrund inom produktion eller inom teknisk försäljning med komplexa produkter. För den här rollen önskas några års arbetslivserfarenhet och förståelse för tillverkande industri. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från att dokumentera ditt arbete i ett CRM-system.

Vi tror att du som söker är en driven och självgående tävlingsmänniska som trivs med att arbeta i en organisation med entreprenörsanda. Som person har du ett långsiktigt tänk och vill utvecklas i din roll och inom organisationen. Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att förstå kundernas behov och processer och drivs av att bli en specialist inom området. Du brinner för att träffa nya människor och att lösa problem. Hög kommunikations- och samarbetsförmåga är viktigt i den här tjänsten och att du trivs i en bred roll.

Wagner Industrial Solutions är en globalt ledande tillverkare av utrustningar och system för ytbehandling med pulver- och våtlack, limning och tätning. Bolaget har funnits sedan 1953, den skandinaviska verksamheten omsätter ca 100 miljoner och har 32 anställda. Läs mer på wagner-industri.net.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 19 februari, urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten utgår från hemmet och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062.