Styrelseordförande – Roupéz

Vi söker en Styrelseordförande som vill bidra till organisationen med rätt bränsle – engagemang, inspiration och lust! Känner du att din driftkraft kännetecknas av detta så kan det vara dig vi söker!

Som Styrelseordförande fungerar du som ett bollplank till VD och hela organisationen. Du ser till att beslutande åtgärder genomförs med fokus på god lönsamhet som resultat. Du bidrar med drivkraft, engagemang och ett lånsiktigt perspektiv till bolaget och medarbetarna. Kommunikation och byggande av varumärket tillsammans med kreativitet genomsyrar ditt arbetssätt. Vi vill fortsätta fokusera på tillväxt och utveckling genom ett helhetserbjudande till kunden – däri finns nyckeln!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som styrelseordförande eller likvärdig roll. Du har varit med i både med- och motgång med bibehållen positiv inställning och långsiktigt bra resultat för organisationen. Vi vill att du delar våra ovanstående värderingar och arbetar med perspektivet att organisationen är ett team.

För att lyckas bra i rollen tror vi att du som person behöver ha ett analytiskt förhållningssätt, en företagaranda och ett kommersiellt tänkande. Framgång kan också vara en hög anpassningsförmåga och flexibilitet där du agerar konstruktivt i förändring. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 1 augusti, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta Peter Norburg 010-3319031.