Resultatorienterad produktionsledare till Smurfit Kappa

Landsbro

Har du erfarenhet av tillverkande industri och brinner för utveckling och effektivisering? Är du en duktig ledare som kan engagera dina medarbetare i förändringsprocesser? Då kan du vara den som Pegewell i Landsbro letar efter.

Smurfit Kappa Pegewell är i ett spännande utvecklingsskede och som produktionsledare blir du en mycket viktig del i förändringsarbetet. Rollen kommer ha ett stort fokus på att förbättra produktiviteten och nyttjandegraden av produktionsprocessen vilket du gör genom att engagera och leda dina medarbetare. Du rapporterar direkt till GM och ansvarar fullt ut för produktion, personal och säkerhet. Som produktionsledare behöver du med lätthet kunna interagera med kontakter både externt och internt samt ha förmåga att bygga ett nätverk runt dig.

En mycket viktig del i tjänsten är förebyggande arbete gällande arbetsmiljö och säkerhet. Du kommer ansvara för att säkerhetsföreskrifter uppdateras och följs samt att förbättringsförslag och tillbud tas omhand och återrapporteras. Företaget arbetar med 5S och LEAN och du kommer vara drivande i det implementerings- och utvecklingsarbetet. I rollen ingår att driva mindre projekt gällande framförallt säkerhet och kvalitét.

Rollen innebär ansvar för kapacitetsplanering, uppföljning av nyckeltal och målstyrning av produktionen. Uppföljning och planering av service och underhåll på maskinparken ingår också i dina arbetsuppgifter. Det har gjorts maskininvetseringar under 2019 och några större förändringar i maskinparken är inte planerade under 2020.

Som produktionsledare har du personalansvar för ca 25 personer vilket innebär uppgifter som lönesamtal, medarbetarsamtal, bemanning och frånvarohantering. Många i gruppen har arbetat länge på Smurfit Kappa Pegewell och de har mycket stor kunskap om produktionen. Som ledare blir det ditt ansvar att ge dem de bästa förutsättningarna att fortsätta vara att ett högpresterande team samt att stötta mer juniora personer för att även de ska få möjlighet att bidra med sin kunskap. För att du ska lyckas som produktionsledare på Pegewell behöver du vara en trygg ledare med stor förmåga att engagera dina medarbetare och driva förändringsarbete.

Gymnasium gärna med teknisk inriktning

Erfarenhet av tillverkande industri

Tidigare ledarerfarenhet med goda resultat

Goda kunskaper i MS Office

Engelska, framförallt god läsförmåga.

Erfarenhet av kostnadsuppföljning

Körkort B

Meriterande

Ledarskapsutbildning

Budgetansvar

Erfarenhet av säkerhets- och kvalitetsarbete inom tillverkande industri