Redovisningskonsult

Vill du arbeta i en omväxlande och stimulerande roll som redovisningskonsult?
ArbetshälsaGruppen Sverige AB är inne i en spännande expansionsfas och vi söker till AHG Redovisning, som ingår i bolagsgruppen, en affärsmässig redovisningskonsult till vår verksamhet i Linköping. Du erbjuds att arbeta i med flera olika företag, både interna och externa och i flera olika branscher, tillsammans med kompetenta kollegor.

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med hela redovisningsprocessen och med upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Du ansvarar för moms- och arbetsgivardeklarationer och upprättande av bolagsdeklaration. I din roll tar du också fram, kvalitetssäkrar och analyserar rapporter. Du agerar också rådgivande till dina kunder i alla frågor som berör dina kunders redovisning.

Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i VISMA och Fortnox, gärna med erfarenhet från det digitala flödet.

Du är placerad på vårt kontor i Linköping och rapporterar till bolagets VD. I samma lokaler finns även systerföretagen Påverka Nu, Arbetshälsa, AHG Omställning och AHG Resources – fyra andra bolag att skapa synergieffekter med!

Vi söker dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete på företag eller som redovisningskonsult. Du har troligtvis någon eftergymnasial utbildning inom redovisning och det är meriterande om du även kan lönehantering.

Du har arbetat med hela redovisningsprocessen och du trivs med att arbeta nära dina kunder oavsett om det är interna eller externa kunder.

Tjänsten förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt att du innehar körkort B.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Vidare är du mån om att leverera hög service till kunderna och du trivs i en rådgivande roll. Du trivs också med att arbeta i ett högt tempo och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Du är självgående och driven samt van vid att arbeta självständigt.