Redovisningsekonom till XANO

Är du en serviceinriktad och driven redovisningsekonom som tycker om att jobba med förbättringar av processer, se hit!

I tjänsten som redovisningsekonom hos XANO har du huvudansvar för redovisning såsom in-/utbetalningar, valutaväxling, arbetsgivaravgifter, lön, moms, årsredovisningar m.m. Du arbetar med löpande redovisning och rapportering och har tät dialog med dina kollegor på kontoret.

På ekonomiavdelningen arbetar förutom redovisningsekonom även tre redovisningscontrollers som du stöttar upp och tillsammans driver och utvecklar ni ekonomifunktionen inom XANO.

Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning på redovisning och som gärna har tidigare erfarenhet av månadsbokslut och enklare årsbokslut. Du är en positiv och serviceinriktad person som trivs bra i en roll som innebär varierande arbetsuppgifter. Självklart gillar du att arbeta med siffror och du föredrar ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Du driver gärna dina uppdrag självständigt men ser också samarbete med kollegor som en viktig del av vardagen. Du bidrar med egna idéer om hur man kan göra arbetet effektivare och du deltar gärna i olika projekt och utvecklingsarbeten såsom digitalisering av processer.

Kommunikation sker mest internt och kräver goda kunskaper i det svenska språket.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenheter av arbete i Visma och Kontek ses det som meriterande.