Redovisningsekonom till Prysmian Group Sverige AB

Nässjö

Är du en driven och nyfiken ekonom som värderar noggrannhet och struktur högt? Här ges möjlighet att arbeta i en central och spännande ekonomiroll med högt ansvarstagande.

Vi söker för Prysmian Group Sverige AB (fd Draka kabel ABs) räkning en redovisningsekonom för ett omgående interimsuppdrag med goda möjligheter till vidare anställning.

I tjänsten som redovisningsekonom hos Prysmian Group arbetar du med löpande ekonomiarbete, där du har huvudansvar för inbetalningar, utbetalningar, kundreskontra och leverantörsreskontra. Du har många både interna och externa samarbeten och fungerar som focalpoint mot bolagets outsourcade ekonomifunktioner.
Rollen innebär även ansvar för säkerställande av kredithantering avseende kunder.
Du arbetar med löpande redovisning och rapportering och har tät dialog med shared service center i Italien.
På ekonomiavdelningen arbetar förutom finanschefen även en controller och en redovisningschef och tillsammans driver och utvecklar ni ekonomifunktionen inom Prysmian Group Sverige AB.

Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning på redovisning och som gärna har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete inom ett internationellt bolag.
Du är en positiv och serviceinriktad person som trivs bra i en roll som innebär många varierande arbetsuppgifter. Självklart gillar du att arbeta med siffror och du föredrar ett noggrant och strukturerat arbetssätt.
Du driver gärna dina uppdrag självständigt men ser också samarbete med kollegor som en viktig del av vardagen. Du bidrar med egna idéer om hur man kan göra avdelningen effektivare och du deltar gärna i olika projekt och utvecklingsarbeten.

Kommunikation sker både internt och externt och vi ser därför att mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning. Då koncernspråket är engelska är goda kunskaper i engelska också ett krav.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Har du erfarenheter av arbete i SAP ses det som meriterande.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi arbetar därför med löpande urval, sista ansökningsdag är 8/11. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-331 90 66 eller karin.danvall@paverka.nu.

Vi ser fram emot din ansökan!