Projektledare – Wagner Industrial Solutions

Projektledare som gillar att vara spindeln i nätet sökes! Är du den som brinner för att ta projekt i mål och trivs med många kontaktytor är detta rätt tjänst för dig. Wagner Industrial Solutions söker nu en Projektledare som ska planera och koordinera installationsprojekt och arbeta nära både säljare, kunder och underleverantörer.

I rollen som projektledare arbetar du nära säljarna där du ser till att projekten kommer i mål. Du har nära kontakt med kunderna, montageteamen, kollegor och övriga underleverantörer. När installationen är igångsatt ansvarar du för överlämning av dokumentation till kund samt till någon av serviceteknikerna. Att koordinera projektinstallationerna är din huvudsakliga uppgift där du blir insatt i kundernas produktionsprocesser och hur integrationen kommer att ske. Du arbetar proaktivt med planering tillsammans med säljarna och en stor del av din tid läggs på att koordinera leveranser och transporter. Du ansvarar även för beställning av material och transporter i projekten.

Tjänsten innebär ca 50 övernattningar per år fördelat på Skandinavien, Finland och Baltikum samt resor till huvudkontoret i Tyskland. Ditt närmsta team består av utvecklare, tekniker samt säljare. Du rapporterar till CFO samt den som ansvarar för operations för Europa.

Detta är en tjänst med mycket frihet under ansvar där du är placerad i Skillingaryd och även kan utgå från hemmet. Tjänsten är ny så du får möjlighet att själva vara med och utforma din roll.

Vi tror att du som söker har teknisk gymnasiekompetens i kombination med kunskaper inom automation, process- eller tillverkande industri. Du har några års erfarenhet från arbete i industrin eller en liknande roll där kunskaper inom robotinstallation, mjukvara eller el är meriterande. Du är van vid en koordinerande roll med många olika kontaktytor. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Det är meriterande med kunskaper i de nordiska eller baltiska språken eller tyska, italienska eller polska.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och driven. Du arbetar strukturerat och gillar ordning och reda och trivs i en självständig roll. Hög kommunikations- och samarbetsförmåga är viktigt i den här tjänsten och att du vågar vara tydlig mot både säljare och kunder. Vi tror att du är en nyfiken person som trivs med ett högt tempo och att arbeta med många parallella projekt.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 27 augusti. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier, 010-33 19 068 eller Elin Ohlsson, 010-3319 062. Placering i Skillingaryd. Heltidstjänst med start enligt överenskommelse.