Projektledare El

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom El till Ljungby.

Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Flera stora spännande projekt!
Vi hoppas att du vill vara med och vidareutveckla vår enhet i Ljungby och just nu har vi flera stora spännande projekt i gång. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning med erfarenhet som projektledare inom el eller som är redo för att ta nästa steg in rollen som projektledare.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Det är viktigt att du är van att arbeta under tidspress, är strukturerad, stresstålig och lösningsorienterad. Samtidigt som du är duktig på att knyta och vårda kontakter är du även en god ledare.

Det här erbjuder vi dig!

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans.
På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget.
På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, såsom friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Utbildning – När du växer, växer vi.
Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att det bästa forumet för utveckling är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravida skolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, utvecklas företaget.