Projektör till BDC Byggkonsult AB

Vill du driva och ta stort ägandeskap i projekt och lockas av att arbeta i ett stabilt företag med stora utvecklingsambitioner? Vi söker dig som aktivt söker nya utmaningar i arbetet och som trivs med många kontaktytor.

Hos BDC Byggkonsult kan du räkna med att inte bara få utmaningar i arbetet, du får också ett gäng helsköna kollegor vid din sida. Här jobbar vi tillsammans och drivs framförallt av gemenskap, kompetens, engagemang och utveckling.

I rollen som projektör hos oss har du det övergripande ansvaret för att planera och leda det operativa arbetet kring projektering i dina projekt. Du har daglig kontakt med din kund och du hamnar ofta i en koordinerande roll där du är länken mellan olika berörda kontaktytor.
I dina arbetsuppgifter ingår att göra både tillverkningsritningar och underlag till produktion men också montagehandlingar till byggplats. Våra kunder är framförallt hustillverkare som arbetar främst med prefabtillverkning, både i form av volymer och storblock.
I ditt dagliga arbete har du mycket kontakt med kunden för att bolla idéer och stämma av men du har också god hjälp av dina kollegor genom ett fint samarbete internt.
Vi sitter i fina lokaler i Jönköping och väntar spänt på dig som vill följa med på vår resa framåt!

Vi söker dig som har ett stort intresse för byggbranschen med en drivkraft att ständigt lära nytt och utvecklas, oavsett om du är relativt ny i branschen eller hunnit samla flera år av erfarenhet. Du trivs i en roll där du får arbeta strukturerat och analytiskt men samtidigt får utlopp för din goda kommunikativa sida. I grunden har du en högskoleingenjörsutbildning inom byggteknik alternativt en YH-utbildning med liknande inriktning. För att snabbt komma in i arbetet bör du ha erfarenhet av arbete i något utav CAD-verktygen. Vi arbetar i Vertex, ett stort plus om du behärskar det. Har du tidigare erfarenhet av projektering inom trä hos en hustillverkare ses det som starkt meriterande.

Att ständigt effektivisera, hitta nya infallsvinklar och koncept att utveckla är något som lockar dig. Vi ser att du har ett tydligt driv och engagemang och med en stor vilja att ta ansvar.

Du trivs på en arbetsplats där det är högt till tak, där det finns en stark utvecklingsanda, stor kompetens men framförallt där man har roligt tillsammans och jobbar för varandra.

Om detta är du vill vi genast ha in din ansökan! Varmt välkommen att söka din nästa utmaning hos oss. Frågor angående tjänsten besvaras från vecka 33.