Produktionsledare till Kitron

Söker du en ny, spännande utmaning där du är med och gör skillnad på riktigt? Vill du göra det i en ledande roll tillsammans med engagerade medarbetare i ett internationellt bolag som växer? Om JA, då bör du intressera dig för Kitron!

Vi är cirka 240 medarbetare, omsätter drygt 900 MSEK men mål att omsätta en miljard inom snar framtid! Det är en häftig resa där produktion är en viktig pusselbit för att vi ska nå framgång.

Är det du som ska göra denna resa tillsammans med oss?

Här får den moderna ledaren möjligheten att bli del av ett internationellt, expansivt företag där du kommer få vara med och påverka i denna utvecklingsresa och kunna utveckla din fulla potential.

Du kommer att ansvara för daglig ledning och styrning av ditt produktionsledarområde som omfattar cirka 30-35 medarbetare inom IF-Metalls avtalsområde. Du har även teamledare inom dina grupper som du har tät dialog och samarbete med. Tillsammans med dina medarbetare strävar ni efter att uppnå de produktionsrelaterade målen inom arbetsmiljö, leveranssäkerhet, kvalitet och effektivitet. Ni tänker lösningsorienterat och utanför boxen i arbetet med att automatisera flödena på det mest optimala sättet för att nå de uppsatta effektiviseringsmålen.

En viktig del i rollen är att vara drivande i ständiga förbättringar, systematisk problemlösning samt införande av Lean Production.

Du är en av fem produktionsledare och du rapporterar till Produktionschef.

Du har sannolikt 4-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från tillverkande industri är ett krav och vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet från någon form av chefs- eller ledarbefattning. Du brinner för att utveckla andra genom ditt ledarskap!

Som person är du drivande och nyfiken och en stor lagspelare med ett utpräglat tekniskt intresse. Du tycker det är lika roligt att utveckla verksamhet och produktion som att utveckla människor och se dem växa.

Då vår verksamhet är kundstyrd krävs en stor flexibilitet i att kunna ställa om för att anpassa verksamheten efter vad marknaden och kunden kräver. Vi ser därför att du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där prioriteringar och omställningar är vardag.
Vi tror därför att en grundläggande struktur och ordning hjälper dig i ditt dagliga arbete och är något som du prioriterar att ha.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö.
Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktig för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt andra förmåner.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval i denna process så tveka inte att söka redan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Danvall på 010-331 90 66 alt. karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!