Planerings och Logistikchef till Swedstyle AB

Är du en driven och nyfiken person med gedigen erfarenhet inom planering och logistik och har en stark vilja att ständigt förbättra och utveckla flöden och processer? Har du dessutom ledarerfarenhet med en god förmåga att engagera och motivera andra att arbeta mot uppsatta mål? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Just nu söker vi på Påverka Nu en Planerings och Logistikchef till Swedstyle AB.

Här erbjuds du en central nyckelroll i företagets vidare expansions och utvecklingsresa.

Rollens främsta syfte är att ansvara för att leda och utveckla logistik och planeringsfunktionen, där du driver förbättringar och effektiviseringar i de interna flödena. En viktigt del i rollen är att internt utveckla och höja kunskapen i affärssystemet Monitor för att säkerställa att det används på bästa möjliga sätt.

I rollen har du både det operativa och strategiska ansvaret för logistik och planering och du sitter med i produktionsledningsrådet. Du har personalansvar för planering och avrop på enheterna i Ekenässjön och Vaggeryd, där du genom ett engagerat ledarskap motiverar och utvecklar medarbetarna.

I ditt dagliga arbete och med den centrala roll du har arbetar du gränsöverskridande och samverkar med mer eller mindre alla avdelningar inom företaget. Du verkar på företagets båda enheter, i Vaggeryd och Ekenässjön. Du rapporterar till VD.


Vi söker dig som har en starkt drivkraft att arbeta med, och en fallenhet för, logistiska flöden. Du som söker kommer troligen från en liknande roll inom tillverkande industri. Meriterande om du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning, exempelvis inom logistik och ledning.

En viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta med effektiviseringar och förbättringar där du genom ett engagerat ledarskap skapar utveckling genom andra.

Du är en riktig do:er som trivs i att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö. Du är strukturerad och noggrann och har förmågan och viljan att arbeta på både operativ och strategisk nivå.

För rollen krävs goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du har en allmänt god datorvana och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Meriterande om du har arbetat i Monitor sedan tidigare.

För oss är det viktigt att du har ett naturligt driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du arbetar resultatinriktat. Dessutom har du en prestigelös inställning som gör att du vågar tänka nytt och testa dig fram. Du är nyfiken på din omgivning och vill gärna lära dig nya saker. Du värnar om teamet och din personal och sätter i alla lägen laget framför jaget.

Är detta du? Och är du redo för en utvecklande och nytänkande roll hos expansiva Swedstyle? Då är vi nyfikna på dig!

Varmt välkommen med Din ansökan!