Noggrann ekonomiassistent till Ravema

Värnamo

Kännetecknas du av att vara en noggrann, strukturerad och flexibel person och har sedan tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet? Då kan du vara den ekonomiassistent vi söker till Ravema.

Som ekonomiassistent hos vår Ravema kommer du att arbeta med leverantörsreskontra, intratrastatrapportering samt registerhantering av maskiner. I rollen ingår också hantering av kundupplägg, kundbetalningar och fakturering. Vidare har du ett övergripande ansvar för att reception och konferensrum är representativt.

Till tjänsten söker vi dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning och några års erfarenhet från arbete som ekonomiassistent. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet från att jobba i affärssystem, meriterande om det är IFS, och att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. För att fungera bra i denna tjänst behöver du ha ett öga för siffor och statistik samt vara mycket noggrann och du är självfallet van att arbeta i Officepaketet. Arbetet är mycket självständigt och du behöver ha ett eget driv för att klara av att själv driva ditt arbete framåt.

Tjänsten är en heltidsanställning där du blir anställd av rekryteringsföretaget Påverka Nu med placering hos vår kund i Värnamo. Mycket goda möjligheter till fortsatt anställning hos Ravema. Tillträde enligt överenskommelse.