Marknadskoordinator – Corroventa   

Är du en driven och prestigelös marknadskoordinator som har förmågan att lyfta blicken för att se till helheten? Har du dessutom tekniskt intresse och hög integritet? Corroventa söker en lösningsorienterad marknadskoordinator som vill vara med på deras framtidsresa och anta en spännande roll med stora påverkansmöjligheter i företaget.

I din roll som marknadskoordinator arbetar du ofta i projektform. Det är helt avgörande att du är lika mycket uppstartare, genomförare som uppföljare – med målet att vidareutveckla den befintliga strukturen och arbeta för ett mer centraliserat och enhetligt visuellt intryck för såväl print som webb. I din roll kommer du att koordinera och samarbeta med 7 stycken landschefer samt med olika medie- och reklambyråer. Du rapporterar till Chief Commercial Officer Group Sales & Marketing. Dina arbetsuppgifter innefattar vidareutveckling av webb, tryckt material, arbete med instruktionsmanualer till maskiner, content marketing samt förbättring av säljstöd- och marknadsföringsmaterial. Din roll innebär också att utöka närvaron i sociala medier. Du uppskattar proaktivt planeringsarbete och projektleder mässor och produktlanseringar.

Varumärkesbyggande är något du har en utvecklad känsla för och du håller dig ajour inom området samt är uppdaterad kring trender och nyheter. Vidare har du kunskap om och erfarenhet av olika typer av mediekanaler, verktyg och metoder och vet hur man använder dessa effektivt. Det är en självständig roll gällande devisen frihet under ansvar. Dina kollegor är prestigelösa och har ett högt tekniskt kunnande som du har utbyte av i din tjänst.

Du har ett grafiskt sinne, en kommunikativ känsla och räds inte att fatta beslut. En relevant högskoleutbildning är önskvärt men inget krav. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet och personlig lämplighet. Flerårig vana av projektledning samt ett starkt intresse för text och copy är en förutsättning för att snabbt komma in i arbetet. Eftersom du ska kommunicera med samtliga kontaktytor på ett förtroendeingivande sätt krävs för rollen en god språklig förmåga i tal och skrift vad gäller svenska och engelska. Har du språkkunskaper i tyska är det meriterande. För att axla rollen är det en fördel om du har arbetat med WordPress som plattform, samt har vana av Indesign, Photoshop, Illustrator och Office-paketet. Har du arbetat i affärssystemet Pyramid så är det meriterande. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

Din analytiska förmåga kommer väl till pass vad gäller utveckling och utvärdering av seminarieverksamheten – hur ska Corroventa på bästa sätt fånga kunden före och efter dessa events? Som person är du nyfiken, ihärdig samt förändrings- och förbättringsorienterad. Du trivs i händelserika miljöer och är en initiativkraft att räkna med. Samtidigt är det av stor vikt att du är en relationsbyggande person som uppskattar många kontaktytor och har lätt för samarbete. Du kommer också få använda din strukturella förmåga där du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din personlighet präglas av ett prestigelöst förhållningssätt och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har en god förmåga att omprioritera när så behövs och uppskattar ett omväxlande arbete. Corroventa är en trivsam arbetsplats med stor gemenskap och en prestationskultur där gott beteende och driv premieras. Varumärket har ett gott renommé, är väl inarbetat på marknaden och har en kapitalstark ägare vilket borgar för en optimistisk framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bankeryd. Vissa tjänsteresor ingår i rollen.Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 27 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier på jennie.meier@paverka.nu alternativt 010-3319068 eller Johan Forsander på 010-3319067.