Vice VD för kunds räkning

Linköping

Vill du anta utmaningen att arbeta som Vice VD i ett framgångsrikt och spännande bolag inom Installationsbranschen i Östergötland? Är du dessutom en driven, lösningsorienterad och kommunikativ person som vill arbeta i en bred roll där ditt godaledarskap, analytiska förmåga och ditt helhetstänk kommer väl till pass? Har du även tidigare erfarenhet av installationsbranschen och vill utvecklas vidare om några år och har VD-ambitioner så kan detta definitivt vara något för dig!

I din roll som Vice VD har du tillsammans med övriga ledningen ansvar för att driva, skapa struktur och ordning, utveckla och följa upp verksamheten i enlighet med nedbrutna övergripande mål. Bland annat kommer det handla om att upprätthålla och utveckla arbetssätt och att i övrigt skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas med sina uppdrag. Din vardag kommer att innebära mycket samarbete med dina kollegor internt samt med flera olika externa kontakter såsom byggföretag, kommunala bolag, fastighetsbolag etc.

Du kommer ha budget- och personalansvar för ca sex arbetsledare och ingå i företagsledningen. Detta uppdrag bygger på ett nära och prestigelöst samarbete med VD. Då Vice VD-tjänsten är ny kan innehåll och uppdrag komma att anpassas något över tid.


För att lyckas i rollen behöver du vara en jordnära, trygg och erfaren ledare med tidigare erfarenhet från tex fastighetsförvaltning, ventilation, vs, el, bygg eller liknande branscher. Vi tror att det också kan vara så att du idag är en egen företagare och är sugen på en ny utmaning! Vidare behöver du ha en god kompetens och förståelse i projektekonomi, verksamhetsutveckling samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat i något affär- och inköpssystem (gärna Entré och Symbryo) och i Officepaketet. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift och har körkort B.

Som person har du en hög ansvarskänsla, ser möjligheter, är engagerad och nyfiken. Du är en teamspelare men även en trygg, självständig och erfaren ledare som är bra på att bygga goda relationer eftersom du arbetar med kollegor i olika delar av organisationen samt med flera externa kontakter. Att planera, följa upp och hålla en god struktur i arbetet är centralt för dig.

Du har ett stort mått av affärsmässighet, där du är trygg i att arbeta mot högt uppsatta mål med ekonomiskt resultatansvar. Vidare ser vi att du är bra på att entusiasmera, motivera och inspirera i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 26 januari 2020.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen?

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maja Fundberg på Påverka Nu tel 010-3319073 som hjälper till med denna rekrytering.