Kvalitetschef till Kitron

Har du ett stort intresse av kvalitetsarbete? Har du mångårig erfarenhet av kvalitetsarbete, kanske i en tillverkande industri? Är du en trygg ledare som hela tiden strävar framåt? Vill du arbeta på ett dynamiskt företag i en global miljö? Då tror vi att du är den som Kitron söker till tjänsten som kvalitetschef.

Som kvalitetschef hos Kitron får du möjlighet att använda både din stora kunskap inom kvalité och din förmåga att samspela med andra människor. Tjänsten innebär att du som kvalitetschef leder och deltar i såväl interna som externa kvalitetsgranskningar, tillsyn och revisioner vilket innebär förberedelser, deltagande vid revisionen, analys av rapporterna och ansvar för att ev brister åtgärdas. Det innefattar ledningssystemet, revisioner och inspektioner enligt ISO 13485 samt 21CFR 820 cGMP och du har det övergripande ansvaret för kvalitetsarbetet på hela siten i Jönköping. Du kommer ha kontakt med de flesta på företaget då du ansvarar för utbildningar inom kvalitetsarbete samt ansvarar för att alla bedriver sin verksamhet på ett optimalt sätt gällande kvalité.

Tjänsten passar dig som trivs med korta beslutsvägar och som vill arbeta kund- och verksamhetsnära. Rollen förutsätter att du har förmåga att bygga relationer både externt och internt för att skapa ett större värde för organisationen genom ständiga förbättringar. Vidare har du budgetansvar och personalansvar för kvalitetsavdelningen som idag består av nio medarbetare.

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning eller mycket lång erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av projektledning och tillverkande industri, och du har haft personalansvar. Du behärskar teknisk terminologi både på svenska och engelska och får andra att förstå innebörden, oavsett deras förkunskaper. Du är väl förtrogen med kvalitetsarbete samt har drivit förändringsarbete och är van att arbeta utifrån ISO-standarder. Du har också goda kunskaper om ekonomisk rapportering. Det är meriterande om du har arbetat i statistikprogram och har vana av FDA-inspektioner samt har kunskap i ISO 13485 samt 21CFR 820 cGMP.

Då rollen kräver många kontakter både internt och externt i form av myndigheter, kunder m fl är det viktigt att du samarbetar med andra på ett lyhört sätt för att nå gemensamma mål. Det är för rollen avgörande att du är lika mycket uppstartare som avslutare samt att du har en väl utvecklad förmåga att se helheten och prioritera utifrån den. Avslutningsvis är du en självständig och engagerad person som driver processer på ett säkert och givande sätt.

Kitron är i en spännande fas och investerar – förutom i din kommande utveckling – även i ny teknik, maskinpark och IT. Du ser fram emot att leda ett kompetenstungt och motiverat team som tillsammans strävar efter nya höjder. Du hanterar Office-paketet, svenska och engelska i tal och skrift och har vana av arbete i affärssystem Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Jönköping. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD i Jönköping.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan.