Konstruktör – Cellwood Machinery AB

Brinner du för konstruktion och utveckling av nya produkter? Nu har du möjlighet att bli en del av en teknisk avdelning med kunniga kollegor som arbetar med nyutveckling och komplexa projekt.

Tjänsten innebär både utveckling av nya produkter och kundspecifika justeringar. Du kommer att vara med från idé, göra nödvändiga förstudier och sammanställa kravspecifikationer till framtagning av nya detaljer och utvärderingar. I konstruktionsfasen ingår både olika beräkningar och ritningsframtagningar av ingående detaljer. Du kommer ta fram teknisk information för användning som underlag till instruktioner och försäljningsmaterial. Vid stor orderingång kommer du även att bistå projektingenjörerna i olika projekt. Nära samarbete sker med eftermarknads- och inköpsavdelningen samt med olika leverantörer.

I tjänsten ingår även att provköra företagets produkter i testcentret tillsammans med globala kunder. Du kommer att få en gedigen intern utbildning. Den kommer innefatta internationella resor för att vara delaktig i driftsättningar av nya anläggningar som en del i syftet att förstå hela processen. Tjänsten innebär ca 15-20 resdagar per år.

Du får möjlighet att påverka utvecklingen i ett mindre bolag och får arbeta i en bred tjänst i ett företag med korta beslutsvägar. Företaget växer inom bioenergiområdet och tar marknadsandelar. Placering för tjänsten är vid huvudkontoret i Nässjö.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik med inriktning konstruktion eller motsvarande erfarenhet. Du som söker har några års erfarenhet av konstruktion eller utveckling och har goda kunskaper av något CAD-program där Solid Works är meriterande. Att obehindrat behärska både svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten samt att du har körkort. Det är meriterande om du arbetat i en projektorienterad organisation tidigare.

Som person är du initiativrik, kreativ och kommunikativ. Du är målfokuserad och flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med att arbeta metodiskt och strukturerat på ett självständigt sätt. Vi tror att du tänker i ett längre perspektiv och vill vara med och utveckla produkter på lång sikt samt att du brinner för ny teknik.

Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 24 augusti. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson på 010-33 19 062.