Key Account Manager till HABO-gruppen

Västerås, Eskilstuna, Örebro

HABO startade sin verksamhet 1921 och är idag marknadsledande i Norden inom beslag. Företaget ägs av börsnoterade Volati och har tillväxtambitioner både organiskt och med förvärv. Bolaget är väl representerat i de nordiska länderna genom egna dotterbolag. HABO är lönsamma och erbjuder en intressant ägarstruktur, påverkansmöjligheter, utvecklingsmöjligheter, kunskapsplattformar och samarbete inom Volatikoncernen.

HABO söker nu en Key Account Manager som drivs av att sälja och överträffa sina mål. I rollen ansvarar du för den norra delen av Sverige (Mälardalen och norrut). Arbetet sker i nära samarbete med ytterligare en Key Account, som ansvarar för södra Sverige, samt försäljningschef.

Tjänsten som Key Account Manager kräver att du är självgående och trivs med att driva försäljningen i ett större distrikt. Den kräver samtidigt att du är prestigelös, alltid ser till företagets bästa och att du arbetar målinriktad tills du nått hela vägen eller längre. Medarbetarna på HABO har en stark gemenskap och den förväntas du bidra till samtidigt som du rent fysiskt bara är på plats på kontoret i Habo någon dag i månaden.

Vidare tror vi att du har stor erfarenhet av försäljning mot stora tillverkande företag och att du är van att arbeta relationsbyggande och med fokus på långsiktiga resultat och service. Du bör ha ett tekniskt intresse och kanske har du erfarenhet av byggbranschen eller liknande. Rollen innebär både att vårda redan existerande kunder och att bearbeta nya kunder och kundsegment.

Tjänsten är på heltid och lämplig placeringsort är någonstans i Mälardalsregionen. Du utgår hemifrån och är antagligen på resande fot hälften av dina arbetsdagar. Längre resor till Norrland förekommer ett par gånger om året. Som Key Account Manager har du tjänstebil, sex veckors semester, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, välkommen med din ansökan.