Key Account Manager – Axentia

Möjligheten att få bli en del av ett bolag med en fantastiskt intressant historik och spännande framtid är här. Axentia är ett unikt bolag som erbjuder dig som medarbetare hög kompetens och kunskap i kombination med mycket hjärta. Ta chansen att få växa med ett av Sveriges mest intressanta bolag!

Som KAM hos oss arbetar du med en unik produkt i relation till våra kunder. Du vårdar befintliga relationer och samarbeten samtidigt som du bryter ny mark med framtidens kunder. Som KAM fokuserar du på kunden, produkten och marknaden i en bransch med hög framåtanda och med en produkt som bidrar till hållbarhet och bättre miljö. Vår produkt är internationell och vår ambition är att så många som möjligt ska få möjligheten att upptäcka oss, därför kommer du att resa i din tjänst främst inom EU. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar, där du bidrar med ett stort engagemang och hjärta för produkten och bolaget. Du rapporterar till Försäljningschef, placering i Linköping.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör i grunden och/eller dig som har byggt upp en erfarenhet och en kunskap inom teknikområdet. Vi ser gärna att du har ett starkt intresse för försäljning och teknik i en kombination. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav, kan du flera språk utöver det så är det meriterande.

För att trivas hos oss så bör du som person vara ödmjuk och flexibel i ditt förhållningssätt. Din drivkraft är stark och du strävar alltid efter att bli bättre tillsammans med dina kollegor. Vi är stolta över vårt team och vår produkt, det vill vi att du ska vara också!

Varmt välkommen med din ansökan till paverka.nu, sista ansökningsdag är 12 november. Om du har några frågor får du gärna kontakta rekryteringskonsult Matilda Löf 010-331 90 64 alt. matilda.lof@paverka.nu.