Teknisk support/utvecklare till Foga System

Jönköping

Brinner du för att arbeta i en kreativt utvecklande process med nya utmaningar varje dag? Här får du möjlighet att med din goda tekniska kunskap arbeta med och utveckla kvalitetsprodukter för att hitta de bästa lösningarna för kunden och bidra till merförsäljning.

Tjänsten innefattar framför allt;

– Teknisk support och problemlösning mot kund, där du hämtar information och uppfinner nya tekniska lösningar utifrån vårt aluminiumprofil-system som du beskriver och säljer in hos kunden.

– Ta emot order, lägga upp artiklar i affärssystemet, räkna ut pris och skicka offerter

– Rita upp de kundunika lösningarna i Solid Works.

Du får arbeta i ett tätt sammansvetsat team med kunder i olika segment över hela världen där all försäljning sker B2B till bland annat reklamföretag och butiksinredare. Du är ansiktet utåt mot kunderna och den primära kontaktvägen för alla tekniska och övriga frågor och ärenden före köp. Tätt samarbete sker med säljarna som lämnar över projekt till dig och din kollega där ni gemensamt, med er goda tekniska kompetens, servar ni och ger varje kund just den support de behöver.

Arbetet innebär att man måste kunna hålla många bollar i luften, vara lite av en uppfinnare och i alla lägen vara strukturerad och serviceinriktad.

Du är har ett stort tekniskt intresse och har en förmåga att på ett serviceinriktat och förtroendeingivande sätt förmedla dina kunskaper till kunden. Du har en teknisk eftergymnasial utbildning inom exempelvis maskinteknik, alternativt en fyraårig teknisk gymnasieutbildning, där du efteråt har förvärvat dig gedigen teknisk kunskap genom arbete. Du har vana av ritningsläsning och behärskar något CAD-program. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. För att snabbt kunna hantera de administrativa delarna och dokumentationen i arbetet ser vi gärna att du har arbetat i något CRM- eller affärssystem tidigare och är en van användare av Excel.

Du är driven och lösningsorienterad och ser i alla lägen möjligheter framför problem.

Som person är du positiv och tycker om kontakt med människor och vill hålla en hög servicenivå. Du är van att strukturera och planera ditt arbete på ett självständigt sätt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 30 april. Vi tillämpar dock löpande urval. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Danvall 010 – 33 19 066.