Teknisk projektledare till NPB Automation AB

Jönköping

Nu behöver NPB dig – en kvalitetsmedveten teknisk projektledare som önskar en utmanande roll med stora påverkansmöjligheter hos ett bolag som är världsledande i sin bransch. NPB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning avseende burkrelaterade produkter med syfte att effektivisera kundens tillverkningsprocesser samt minimera underhållskostnaderna.

I en stimulerande och internationell miljö ansvarar du för att upprätta tidplaner, göra internspecifikationer, bevaka avvikelser, analysera budget- och leveranstider, samordna projektmöten, vara kontaktperson gentemot kunderna samt dokumentera regleringar och förändringar. Vidare kommer du att vara det kommunikativa bollplanket mellan konstruktion, mekanik, el och programmering samt övervaka igångkörning. Ditt fokus och sinne för struktur kommer väl till pass när du tar beslut om tekniska åtgärder, sammanställer maskindokumentation samt utför ekonomisk projektuppföljning.

Du ser fram emot att bli en del av ett kompetenstungt och motiverat team där ni tillsammans skapar positiva synergieffekter mellan avdelningarna. Med en trygg framtoning intar du din koordinerande roll där du med lätthet navigerar inom bolagets kontaktytor – såväl internt som externt.

Tjänsten avser en heltidstjänst med ca 30 övernattningar per år. Placeringsort Jönköping. Du rapporterar till Operativ Chef.

Du har troligtvis en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning med flerårig erfarenhet av teknik i framkant samt automationsprojekt. Du har tidigare vana av MS Office och är en väl förtrogen användare av affärssystem. Har du arbetat med Pyramid, Solid Works eller AutoCAD är det meriterande. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. För rollen krävs körkort B.

Som person ser vi att du är lösningsorienterad, analytisk och tekniskt nyfiken. Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare tillämpar vi löpande urval i rekryteringsprocessen.