Servicetekniker till Wagner Industrial Solutions

Jönköping

Problemlösare med stort kundfokus sökes! Vill du hjälpa kunder att hitta lösningar där du har nytta av ditt tekniska intresse? Wagner Industrial Solutions söker nu en Servicetekniker som vill arbeta med serviceunderhåll, driftsättning och installationer deras anläggningar ute hos kunderna. Här erbjuds en omväxlande och stimulerande tjänst med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar.

Vi tror att du som söker gillar det praktiska arbetet ute hos kund där du får möjlighet att arbeta i olika branscher och verksamheter. Du kommer att arbeta med en av kundernas viktigaste delar i processen i nära samarbete med operatörer och tekniker hos kunden. Din vardag blir dynamisk med varierande arbetsuppgifter i olika storlek på företagen. I nära dialog med kunderna utvecklar du deras anläggning och säkerställer en säker drift.

Tjänsten innebär ca 25 övernattningar per år fördelat mest i Sverige med några resor inom Skandinavien eller till huvudkontoret i Tyskland för utbildning. Ditt närmsta team består av övriga tekniker, säljare, projektledare och ekonomipersonal.

Detta är en tjänst med mycket frihet under ansvar där du har möjlighet att utgå från hemmet någonstans i södra Sverige. Arbetet sker oftast självständigt men vid vissa projekt samarbetar du med dina kollegor.

Vi tror att du som söker har arbetat som mekaniker, servicetekniker, produktionstekniker, underhållstekniker eller med industriservice. För den här rollen krävs några års arbetslivserfarenhet där kunskaper inom el eller styr- och reglerteknik är önskvärt. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i svenska samt klarar att tala och läsa på engelska. Du har grundläggande kunskaper i Word och Excel.

Som person är du serviceminded, ansvarstagande och driven. Du är initiativrik, gillar nya utmaningar och att lösa problem. Hög kommunikations- och samarbetsförmåga är viktigt i den här tjänsten och att du trivs i en självständig roll. Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att förstå kundernas processer och trivs med att arbeta nära och tillsammans med kunderna.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 30 december, urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är tillsvidare och tillsättning sker snarast enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062.

Välkommen med din ansökan!