Mjukvaruutvecklare – Sensys Gatso Group

Vill du arbeta i ett team med erfarna utvecklare i spännande utvecklingsprojekt, där du får en inblick i hela processen från början till slut? Sensys Gatso söker en mjukvaruutvecklare som får arbeta med den senaste och mest avancerade tekniken på marknaden inom trafiksäkerhet i en utmanande och utvecklande miljö. Vill du få chansen att vara en del av utvecklingsteamet i Jönköping?

Som mjukvaruutvecklare kommer du både att delta i specifika kundprojekt i varierande storlekar samt generisk produktutveckling av företagets olika produkter. Tjänsten innebär att du får arbeta med avancerad teknologi inom inbyggda realtidssystem, bildbehandling och radarteknik. Du får utveckla specifika kundapplikationer på en Linux plattform i inbyggda system i C och Python. Avdelningen arbetar enligt scrum i alla utvecklingsprojekt. Du kommer även hjälpa till med scripting vid behov samt intern support till kollegor. I din roll ingår att omvandla krav och användarönskemål från kunder och produktägare till teknisk design och implementera lösningar. Som utvecklare förväntas du aktivt bidra till utvecklingen av avdelningens arbetssätt och av dina kollegor. Dokumentation av kodning och installationer samt förbättring av befintlig programvara och dokumentation ingår också i tjänsten.

Du kommer att rapportera till en gruppchef som också är placerad i Jönköping och du ingår i en grupp med sex kollegor som har kompetenser inom mjukvara, hårdvara och mekanik. Din grupp ingår i utvecklingsavdelningen som består av totalt 30 personer där utvecklingschefen och kollegor är placerade i Holland som du har daglig kontakt med. Sensys Gatso finns i nybyggda och specifikt anpassade lokaler precis vid E4:an i Jönköping och du kommer till en trevlig arbetsplats med familjär stämning med kollegor som brinner för sitt arbete.

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom systemvetenskap, elektronik, datateknik eller har motsvarande kunskaper. Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete i projektform och programmering i C eller Python samt av Linux plattformen. Det är meriterande om du har erfarenhet av scrum eller andra agila metoder och kunskaper inom digital och analog elektronik. Vi ser helst att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi tror att du är en lagspelare som är van vid att arbeta mot uppsatta mål och att ta eget ansvar. Du trivs med kreativ problemlösning i ditt dagliga arbete och att ta egna initiativ. Att bidra till en positiv atmosfär och hjälpa varandra framåt ser du som en självklar del i arbetet. Du vill utvecklas och brinner för att arbeta med och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 17 april. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström, 010-33 19 065 eller Elin Ohlsson, 010-33 19 062. Ansök redan idag då urval sker löpande.