Marknadskoordinator

Jönköping

Är du en kreativ person med stort intresse för och kunskap i digital marknadsföring?
Trivs du i en roll där du får arbeta brett mot flera olika kontaktytor?
Ansök då tjänsten och var med och stärk vårt team i rollen som vår marknadskoordinator!

I tjänsten som marknadskoordinator hos oss får du själv vara med och påverka och forma din arbetsroll inom marknadsföring och vara delaktig i utformningen av bolagets marknadsplan. Du kommer att arbeta med content för vår bolagsgrupps samtliga tre bolag, PÅVERKA NU, Arbetshälsa och AHG Redovisning i syfte att nå ut med bolagens individuella budskap samt Arbetshälsa Gruppens gemensamma.
Tjänsten innebär ett brett ansvar som sträcker sig från början till slut, där såväl administrativa strukturerande åtaganden som kommunikativa, kreativa och koordinerande uppgifter ingår.
Du ansvarar för bolagens hemsidor och sociala medier samt samordnar och projektleder vid behov.
En utav dina viktigaste arbetsuppgifter är att producera digitalt marknadsföringsmaterial och publicera i våra bolags olika digitala kanaler, där stort fokus ligger på LinkedIn och hemsidorna.

I rollen arbetar du nära medarbetarna i samtliga tre bolag och söker input och öppnar upp för dialog för att skapa de bästa förutsättningarna i ditt arbete.

Vi söker dig som trivs i en kreativ, flexibel och utvecklande roll, där man får göra skillnad. Din bakgrund är inom marknadsföring och kommunikation och vi ser gärna att du har en för tjänsten lämplig eftergymnasial utbildning. Tidigare arbetserfarenhet inom området gör att du känner dig trygg i din kompetens och vad du kan bidra med i en roll likt den vi söker.
Ditt stora intresse för digital marknadsföring och utvecklingen i sociala medier gör att du har många kloka tankar i hur man på bästa sätt ska arbeta för att nå ut med sitt budskap.
Du har en god förmåga att arbeta med flera olika uppgifter parallellt, med bibehållen hög kvalitet och känner stor glädje och engagemang för ditt arbete.
Då en stor del av dina arbetsuppgifter kommer vara att producera content till våra digitala plattformar är det viktigt att du har god språkkänsla och är duktig på att uttrycka dig i text både på svenska och engelska.

Som person är du kreativ, driven och trivs i en kommunikativ roll med flera olika kontaktytor. Du har ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet att jobba i ett team där alla hjälps åt och strävar mot samma mål.

Ansökan

Vill du bli en del av vårt team? Skicka då in din ansökan redan idag!
Vid frågor angående tjänsten, kontakta Johan Forsander 010-331 90 67 alternativt Karin Danvall 010-331 90 66.

Varmt välkommen med din ansökan!